Arven-Perisi Arkadaşlar bebeğim 6bucuk aylık lakinn 5 aylıktan bu yana geceleri o kadar çok sık sık uyaniyor ki benim artık psikolojim bozuldu ağlayarak uyanıyor emzikte almıyor kanmiyor emzige göğsüme alıp emziriyorum az bişey emip uykuya dalıyor geri koyuyorum 1 saat sonra yine aynı şey sizinde bu şekilde mi sebebi ne olabilir nolur yardım edin bişey diyin
_mmom Arven-Perisi 7 aylık bebeğim var, 7 aydır bu durumdayım. Çok zor. Emziriyorum Gece maması dahi denedim çare olmadı sebebini bilmiyorum
Mamastuna Arven-Perisi siz uyku geçilmesini geç yaşıyor olabilirsiniz, bazıları 5. Ayda başlar, yada düzenini memeniz üzerine kurmuştur, gece emzirmekerini azaltmak lazım,
gmzeekk Arven-Perisi tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz İnan nedenini bende çözemiyorum 8,9 arası gece uykusu saatimiz 10,11 lere çıktı uyanması 2,3 kereydi dediğin gibi 12 ye kadar 4,5 kere uyanıyor ve sonrada aynı her saat başı 😒😒😒
Aysimannesi Arven-Perisi dişten dolayı muhtemelen benimki de öyleydi diş dedik sonra birden yüksek ateşle acile gittik , kulak enfeksiyonu çıktı gerçi
Arven-Perisi Hani büyüdükçe uykulari uzun olacaktı nedir acaba sorun? Ek gıdaya geçince tadım da yapmış olsak kakasını 3 4 günde 1 yapmaya başladı acaba kabızlık mi yaşıyor sancı mi giriyor ama gündüzleri güzel uyuyor
Arven-Perisi Anneyim- neden böyle acaba ya dış skıntısı mi sebebi nedir 5 aylıkken den beri böyle benim gücüm tükeniyor
Anneyim- Arven-Perisi sebebini bilmiyorum ama öyle sinirlerim bozuldu ki artık uyumuyor durmuyor. Hep kollarımda uyuyacak kilosu da ağırlaştı ellerim kollarım uyuşuyor artık. Ayağımda sallayayım biraz diyorum onuda kabul etmiyor ay berbat bir geceydi . Sebebini bilmiyorum ama acilen bitmeli bu durum 😔
Arven-Perisi Anneyim- kesinlikle artık kendi anneme yazacağım dua okusun bişey yapsın bu böyle normal değil kafam allak bullak benim kızımda genelde her uykusuna emerek geciyor yani beni emerek uyuyor göğüste sallanmayi vs bilmez istemez acaba aliskanlik mi oldu sürekli emmek mi istiyor emzige de kanmaz oldu fırlatıp atıyor gece alıyorum birazcık emiyor hop geri uyuyor ağrısı olsa emerkende belli eder hemen uyumaz diyorum nolacak böyle yarabbim yardım et her saat başı deliricem
Anneyim- Arven-Perisi Amiin amin valla ne olacak böyle bende bilmiyorum güzel bir uykuya hasret kaldım 🥲
Gnsglr Arven-Perisi 13aylik olduk durumlar hala aynı çok şık uyanıyor bazen hiç uyumuyor çok sinir oluyordum neden uyumuyor bu çocuk diye şimdi bayramın üçüncü gününden beri hasta gene hiç uyumuyor ama hep dua ediyorum iyileşsin kızım isterse hiç uyumasin hepsi geçici şeyler sağlıkları yerinde olsun
Arven-Perisi Anneyim- 3 buçuk 4 aylıkken uyku direnmesi yaşasa dahi uyudumu gece en az 2 kere uyanıyordu normal acikiyordu güzelce emip bidaha mesela 8de akşam gece uykusuna yatardı 12 de uyanirdi emerdi birde 4 te uyanirdi emerdi bidaha sabah 7 veya 8 de bana da yetiyordu bu şekilde. Şimdi ne oldu anlamıyorum gece uykuları akşam 10 10 buçuk oldu tamam büyüdü artık normal ama bir başlıyor 12ye kadar 4 kere kalkıyor zaten sonra haydi uyan uyu uyan uyu bu nedir ya
Arven-Perisi 6 aylık bebekleriniz nasıl uykusu vs nolur yazın arkadaşlar diyin ki 6 ayda normal bu sonra düzelecek diyin bir destek bir avuntu yada hayır normal dehil sorun var araştır diyin bişey diyin beynim.iyi değil
phedra Arven-Perisi 8 aylık olmasına 1 hafta var ama aylardır gece gündüz uyku problemi yaşıyoruz. Yaşamadığımız şey kalmadı sabahın 5’inde aspiratörle uykuya dalardı eğer gider kanepeye oturursam bağırmaya başlardı 30 dk arayla aspiratör başına giderdik. Daha neler neler. Denemediğim yapmadığım şey kalmadı. Artık şu aylarda şu günlerde geçer diyenlere de inanamıyorum umudum da yok. Gündüz uykularınız nasıl?
Glrmila Arven-Perisi 6.5 aydan sesleniyorum. Gece uykusuna 8.30 9 da geçer kolayca uyur lakin 1.5 max 2 saatte 1 uyanir gozu kapali aglar meme verince bir iki çeker tekrar dalar. Gune 6 ile 6.30 arasj başlıyor bu süreçte sabaha kdr en az 7 8 kere uyanıyoruz ben alışkanlık haline getirdigini düşünüyorum cunku uyandigi saatler hep ayni 5 10 dk sasar ancak
Arven-Perisi _mmom bence sürekli bizim.mememizi istiyorlar gibi de geliyor bana önceden emzikle uyurdu mesela tam uyanacak gibi olunca emziği hızlı hızlı çekip geri dalardi şimdi emziği hemen atıyor versemde istemiyor illa emmek istiyor az bişey emiyor geri uyuyor yani anlaamadim alıştı mi gogsumuze güvende mi hissetmek istiyor nedir ne değildir bilemedim Rabbimden yardım diliyorum nolur düzelsin
ilk61 Arven-Perisi ılık bir banyo yaptirsaniz gece yatmadan önce.birde yanınızda yatırmayı deneyim isterseniz.
_mmom Arven-Perisi valla ben de çözemedim ama gece uyku uyumayınca insan gündüz de sersem gibi oluyor yeterince aktivite vs şahsen ben yaptıramıyorum çünkü hep uykum var ki ben az uyuyan bi insandım doğumdan önce de ama şimdi çookk zor
Lidya-t Eğer memede uyutuyorsan gece beslemeye devam ediyorsan uyanması normal aklı erdikçe daha çok kalkacak.6. Aydan sonra gece beslenmesini kesmeniz lazım sonrada uyutma şeklinizi .Benim bebeğim desteksiz uyurdu gece beslenmesinidw 6. Ayda kestim şuan sabaha kadar uyuyor.27 aylık .Yani bu durumu siz sonlandıracaksınız bebek değil aynı şeyi yapmaya devam ederseniz kalkmayada devam edecek.Daha fazla aklı ermeden gerekeni yapın
Eslemdemr0308 Çay vermeyi denediniz mi rezene çayı iyi geliyormuş rahatlatıyor ve uzun süre uyutuyormuş eczanelerde baybay diye bi damla var icinde sadece çay bitkileri var isterseniz bi deneyin