sevgielif123 Lilyum01 hanımefendi inanın bende sizin yorumunuzu hayretler içerisinde okudum. Askerin polisin silahı var kendini koruyabiliyor diye onlar ölse bile bu kadar önemli olmadığını falan mı anlatmak istiyorsunuz. Eğer böyleyse çok üzüldüm adınıza. Her meslek kendi içerisinde kutsaldır , vatana hizmet onur gerektirir. Fiziksel ve sözlü şiddete maruz kalamaz kimse kalmamalı da zaten. Bence bireye yada meslek gruplarına iş yıkmadan önce kanunlara karşı direnilmesi lazım. Çünkü gerçekten ortada askerin polisin karıştırılması gereken bi konu yok.
Lilyum01 sevgielif123 ben de asker ve polisin karıştırılmaması gerektiğini düşünüyorum zaten. Söylediğiniz şeyin anlatmaya çalıştığımla hiçbir ilgisi yok. Polisin askerin karşısında teröristler düşmanlar var. Doktorların karşısındaki terörist mi? Doktorluk kendini koruma gerektiren bi meslek mi? Diyelim ki her meslekte bunlar var, o zaman bu insanlara artık savunma eğitimi de verilsin.
sevgielif123 Lilyum01 ben sizin yazdıklarınıza yönelik söylemiştim. Silahlı meslek gruplarıyla doktorları nasıl kıyaslarsınız demiştiniz sanırım.
Lilyum01 Esen_123 doktorlar performans sistemiyle çalışıp puan topluyorlar. Maaşları ona göre yatıyor. Grevde hasta bakmadıkları için maaşlarında düşüş oluyor.
Lilyum01 Ayseguler1479 özellere gidin. Bu durum zaten bu sonucu ortaya çıkardı. Çocuğunuzun eğitimi gerçekten zor olsa ve en az 30 yaşına kadar sürse siz kabul eder miydiniz geçirenememesini?
gokkusagitozu Dorukcugummm asgari ücretliden ne farklarıımı var :) şaka yapıyorsunuz herhalde bende asgari ücretli çalışanım ama bir fark yoksa ben doktor olurdum 😅 kan tahlilinden bile anlamam bazen öyle bakarım doktor olmak kolay sanıyorsunuz herhalde ya şaka gibisiniz
Dorukcugummm gokkusagitozu ay gerçekten pess,kendi hakkınızı korumak yerine kendinizi küçük görüyorsunuz🤦♀️ hanımefendi siz de calışıyorsunuz,hizmet ediyorsunuz,ekmek parası kazanıyorsunuz.Niye hakkınızı savunmuyorsunuz?Ay vallahi siz saka gibisiniz yaa siz anca koyun gibi susun böyle oturun!
melekdag Lilyum01 peki bunların sorumlusu hasta olan insanlar mı ? . Tabi Ki haklarını savunacaklar ama bu grev de kaç kişi mağdur oldu . Hasta olan bi yakınınız yok sanırım , empati yapın biraz . Her işin zorluğu var maalesef , hiç kimse hakettiğini alamıyor . Herkes istan bayrağını çıkarsın o zaman . Devletin bi düzenleme yapması tabi ki şart ama burda olan yine insanlar a oluyor .
BBmom melekdag herkes sussun mu? Şunu anlayamıyorsunuz. Birileri hakkını alırsa bu emsal teşkil eder. Emsal göstererek hak almak daha kolaylaşır.
Lilyum01 melekdag kimse hak ettiğini alamıyorsa diğer meslek grupları da sesini çıkarsın. Mağduriyet dediğiniz nedir mesela? Poliklinikte doktoru görememek sanırım. E zaten düzen değişmezse dr istifa edip gidecek yine randevu bulamayacaksınız.
BBmom Dorukcugummm siz isteyemiyorsu hz diye niye başkalarının istemesine karışıyorsunuz? Herkes sizin gibi sussun mu? Kim koyun bi dön bak istersen
gokkusagitozu Dorukcugummm yahu kişisel olarak neden küçük göreyim ama onun o kadar sene okuyup doktor olması ile benim asgari ücretli olmam aynı şey değil ki yahu 😅
BBmom Tugce ama tatil günleri ile birleşen grevler iyiden iyiye gözüme batmaya başladı. Grev günleri gidin bakın doktorlar hastanedeler. Tatil yapmıyorlar
melekdag BBmom susmasın ama ara ara grev yapılsın o zaman . Randevu alamıyoruz bile ve iptal olunca çok uzun süre bekletiliyoruz sonra tekrar randevu almaya çalış . Hayatımız zor , iyice zorlaşıyor . Onlar haksız demiyorum ama insanlarda çok mağdur ediliyor . Faturasını yine insanlar ödüyor . Kimsenin tınladığı yok bişe de yapılmıyor
Dorukcugummm BBmom yüce Rabbim,mevlam beni böyle cahillerle daha ne kadar sınayacaksın,gerçekten merak ediyorum🤦♀️Siz ilk önce okuduğunuzu anlayın,bunu yapamıyorsanız eğitim alın,sonra sizinle muhatap olayım hanımefendi🙋♀️
BBmom Dorukcugummm aşağılık kompleksiniz olduğu öok belli. Her konuşmanız ayrı hakaret içeriyor😂 size kendi cahillüğinizle mutluluklar bAna da benimkiyle😂 kaf dağından inin bi ara o zaman görüşürüz
Lilyum01 sevgielif123 ya iyi de doktorun karşısındaki düşman mı? Terörist mi? Adam kendini neyle savunacak tehditler karşısında? Ölürse ölür mü diyelim?
Dorukcugummm gokkusagitozu iyi de ben okuma açısından demedim ki.Kusura bakmayın sinirle yazdım ama demek istediğim şu; eğer doktor belli bir refah icerisinde yaşabiliyorsa buna sizin,benim de hakkımız var.Eğer eşiniz calısmasaydı inanın o asgari ücretle gecinmeniz cok zordu.Buna niye razı olalım ki.Ben demiyorum ki doktor ile aynı maaşı alalım ama onlar zam alıp refah düzeyleri artıyorsa,bu bizim icin de gecerli olmalı,her meslek grubunu kapsamalı.Umarım her sey daha adaletli olur☺️