gmzlgzl Arkadaşlar hayatım boyunca rexona shower fresh kullandım fiyatlardan oda etkilendi deodorant önerisi verirmisiniz kalıcı ve fresh istiyorum tere ve kaldıkça kötü kokmayan erkek ve bayan
Parsbabyy gmzlgzl doğumdan sonra acayip bir ter kokun oluştu. Önceden hiç bilmem böyle koktuğunu. Watsons gratislerde Celenes roll on var onu kullanın kokuyu yok ediyor.
gmzlgzl Rez ya sanki onnda kokusu kalnca kötüleşiyor gibi aldıgım kapak rengini tam hatrlamıyorm ama yanlş bilgi vermiş olmayaym
gmzlgzl Parsbabyy ter koktugumdan ziyade bebekten dolayı hiç parfüm kullanmıyorum ama tenin de kokuya ihtiyacı oldugunu düşünüyorum vucut spreyi aldım gratisten ama tenime yapışmış gibi bir his vermesi rahatsz etti yeniden arayışa girdm bebegimi etkilemeyecek koku olması açısından
kaansmom gmzlgzl rexona clinical protection fiyatı ben aldığımda 84 ₺ idi ama hakkını veriyor gerçekten kuru tutuyor koku yapmıyor ❤️
Zhrebr gmzlgzl tereson 3 gündür kullanıyorum koltuk altımda ne ıslaklık ne koku inanılmaz birşey , gratiste çok uygun şuan , Trendyol yorumlarına bakınız