Zelishhh Rmystnhn evet ayni sekilde gece acikinca da aliyor anliyorum hemen meme veriyorum ama tam da meme rendi yasadigimiz bir doneme denk geldi :( cok zorluyor…
Kizcem62 Zelishhh benim kızım 2 buçuk aydan beri emiyor baş parmağını şu an 3 aylik tüm elini ağzına koyuyor
Kizcem62 Ben duymadığı için yada acıktığı zaman baş parmağını emdigini düşünüyorum çünkü öyle yaptığında memeyi verince alıyor
Seydasevdali Zelishhh ayy annelik işte☺️ Bişey olmaz bütün bebekler öyle bi süre sonra parmaklarını sokar daha sonra elini yumruk yapıp sokuyo 😂 daha iyi günlerin bunlar çok endişe yapma 🙏
Byzcgty Zelishhh cok cok emmesi ellerini keşfetmekten olmuyor genelde ben sürekli çektim o şekilde emerken bıraktı ağzına normal soktuğu zaman dokunmadım ama meme emer gibi emince alışkanlık oluyor
NoThing2Lose Pinkribbon tek çaresi ilgisini baska yöne çekmek biz elini ağzından çektikçe o onda ters tepki yapıyor daha fazla yapmaya basliyor
Byzcgty Zelishhh ya birden çıkarmak değilde ilgisini dağıtıp çıkarabilirsiniz benim eşimin yiğeni 12 yaşında hala baş parmağını emiyor ben korkuma hiç alışmasını istemedim 😂