Eskici777 pirenakovalayanhamsi Bende sınıf öğretmeniyim ama özel eğitime yöneldim eşimin vesilesi ile. O yuzden biraz pimpirikliyim 😥
pirenakovalayanhamsi Eskici777 ben özel eğitimi tercih etmek istemedim. Ama alanimi desteklemek adına okuyorum. Çalışırken aynı zamanda. Özel eğitim çok ağır bir psikoloji. Yapabiliyorsanz ne mutlu. Böyle vicdanlı merhametli insanlara ihtiyaç olunan bir bölüm
pirenakovalayanhamsi Eskici777 hayır eğer 6 tane büyük kritere uygun varsa önemsiyorlar. Ben çok araştırdım. Çok kişiyle konuştum. 6 adet büyük olduktan sonra en ufak leke dahi sayılır. Ama 6 adet büyük yoksa gerisi önemli değil. ZTen nette de bu şekilde tanı kriteri
Eskici777 pirenakovalayanhamsi Bazıları silikleri önemsemiyor demişti. Ben o yuzden merak ediyordum açıkçası. Mesela bizdeki kilo aldıkça büyüdü fakat rengıde acıldı 😊 Kusura bakmazsanız resmını atsam olur mu size Cansu hanım instagram adresınız varsa yada özelden yazsam instagramımı bakar mısınız?
Ahsenelak pirenakovalayanhamsi evet bir kızım var bende hamile kalmadan önce,hamileyken hatta ilk doğduğu anda bile bunu düşünüyordum hemşirelere ikinci sorum beni var mı olmuştu ama çok şükür yok içinizi rahat tutun 🌸😊
pirenakovalayanhamsi Ahsenelak çok sevindim o kadar sevindim ki benimde tek korkum ve ilk sorduğum buydu yarı Aygin yarı baygın 🙈
Ahsenelak pirenakovalayanhamsi bu arada bende özel eğitim öğretmeniyim özel çocuklarla çalışınca insan her noktada daha hassas ve pimpirikli oluyor malesef
Eskici777 Ahsenelak Kesinlikle öyle oluyor çok haklısınız, bende özel egıtım öğretmenliği yaptım beni psikolojik olarak yıprattı herseyi takar endişe eder oldum
Aynur89 Salam bacı necəsiniz səhv etmirəmsə Azərbaycanlisiniz sizin uşağıinizda nf1 genetik testi elətdirdiniz? Xahiş edirəm bir cavab verərdiniz mənim qizimada nörofibromatozis 1 diaqnozu qoyulub.
Aysenurse Hatice_ görsel paylasamam ama silik kahverengi bazilari küçük bazilari iri ben kadar ve dokunan bisey yerse yada stres gibi durumlarda leke pembelesipnici su toplamis gibi kabariyo.mastositoz tanisi.cildiye ue gidin benzer durumunuz varsa yada cocuk alerji
Demet_k Seda_gul merhaba beyaz leke için ne yaptınız. Doktorlar korkutuyo gerçekten. Benim kızımda da beyaz leke var iki tane. Cildiyeye fötürcem. Siz naptınız gittinizmi doktora