kubra2608 pirenakovalayanhamsi şişlik neden oluyormuş peki bi şey demedi mi doktorlar.Lezyon nedir bilmiyorum da açıklar mısınız 🙏🏻Yüzünüzde leke var mı peki vücut saklanır bi şekilde de yüzünde olmaz inş diye dua ediyorum
pirenakovalayanhamsi kubra2608 yüzümde hiç yok vücudumda sadece ama oda belli bölümler mesela kollarda yok. Göbek yoğun. Bu hastalık yüzünden oliyormus lezyonlad dedi. Deri altında oluşan şişlik
pirenakovalayanhamsi kubra2608 uzun bir zaman ozguven sorunu yaşamama neden oldu. Allah daha büyük dert vermesin tabi
kubra2608 pirenakovalayanhamsi benim bebeğimin boynunda filan da var 2 tane.Kollarında da var 😞Artmaya başladı iyice 🥲Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin çok üzülüyorum gördükçe ama daha beterlerini gördükçe şükrediyorum rabbim beterinden korusun 🙏🏻
kubra2608 pirenakovalayanhamsi bende o yüzden korkuyorum düşünüyorum hep nasıl olacak nasıl kabullenecek bu durumu diye 😓
kubra2608 pirenakovalayanhamsi bende 1 tane var sadece sırtımda yaprak şeklinde başka da bildiğim kadarıyla kimsede yok biz de test verdik bakalım bekliyoruz.Ailede olmasa da olabiliyormuş bu hastalık
Aysenurse kubra2608 geçmiş olsun bu kahverengi lekelerden oglum da da var bu hafta cocuk dokoruna ve cildiyeye getirecegim sizin lekelerin sayısı ve boyutu nedir .ben 18 tane saydim boyutlari noktadan biraz büyükler
pirenakovalayanhamsi kubra2608 kabullenmesi çok zor gerçekten ama aşılması imkansız da bir durum değilmis. Geçte olsa öğrendim 🥰
pirenakovalayanhamsi kubra2608 umarım daha fazla artmaz ve o büyüdüğü zamana kadar bir çaresi bulunur belkide. 🥺 Bende hep oyle düşündüm. Daha beter durumlar var. En azından yasitlarndan geri değil koşup oynayacak.
kubra2608 pirenakovalayanhamsi inş bulunur 🙏🏻Aynen şükür bedensel engelli değil zihinsel değil.Buna da şükür.
pirenakovalayanhamsi kubra2608 kabulleenecektir. Sizin de yönlendirme ve kendini her haliyle sevmesini sağlamanız sayesinde. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için de