gamzeeliz Hanımlar kızım hasta oldu öksürük ve ateşi var doktora gittik antibiyotik şurup burun spreyi bide zaditen yazdı. Zaditen ne için yazdı kullanan var mı biraz uyuşukluk hissi de yapıyormuş doğru mu ? 8 aylığız
As06- gamzeeliz zaditen alerji için yazılır geniz akıntısı varsa ona veriyor bizim doktorumuz geceleri kullanıyoruz
Ayseksii gamzeeliz zatiden alerji damlası biz 3 ay kadar kullandık. Biraz daha rahatlattı sık sık burun tıkanıklığı vardı çünkü geniz akıntısıda. Ama bebeğin küçük neden antibiyotik ile beraber vermiş bilemedim. Yani tekrar sor doktoruna istersen yada antibiyotik tedavin bitince kullan bilemedim açıkcası.
gamzeeliz As06- evet geniş akıntısı var şuan da ama zaten antibiyotik verdi zaditen kullanmasam geçmez mi acaba ya çocuğa da o kadar yüklenmek istemiyorum
As06- gamzeeliz zaditen geniz akıntısını kestiği için öksürük çabuk bitiyor bence kullanın ben bazen sadece zaditen kullanıyorum öksürdüğü zaman eğer doktor çiğerde birşey yok dediyse kaç aylık bebeğiniz
Sinemisssss Zatiden bize de öksürük ve burun tıkanıklığı için vermişti doktor iştah acıyor uyku yapıyor
gamzeeliz Ayseksii bende anlamadım ilk kez kullanıyorum bide. Akşam yatarken 8 damla ver dedi. Öksürüğü hırıltısı geçince bırakayım dimi
gamzeeliz Ayseksii bilmiyorum valla hatta eczacı 10 damla dedi bende doktor 8 dedi diye söyledim o zaman öyle kullan dedi
Bezelyem Ahmetinannesi668 bizim doktorumuz 8 damla demişti. O dönem baya kötüydü oğlum alerjisi çok artmıştı. 1 hafta kullanıp kesmiştim çok uyku yaptığı için