Edanurkkeless arkadaşlar siz iyi misiniz ? Yani burda kimi gömüyorsunuz anlamadım ama dağda yaşayan bi insan değilim. Bende bilinçli okumuş etmiş bi insanım sadece burda fikir alıyorum bu bir. İkincisi çoğu konuda hemfikiriz sadece ben bi tık daha esneğim. Mesela evet su verilmez ama nasıl su verilmez sen bebeğe 2-3 Cc su veremezsin mesela bu zarardır. Ama 2-3 çay kaşığından bişey olmaz. Mamanın üzerine. Ha mamaya 2-3 çay kaşığı fazla su katmışım ha üstüne içimişim yani. Tabiki çıkıp kimse 3-4 cc su verelim demiyor. Ayrıca eskilerin lafına bende karşıyım hiçbir eski kafayı dinlemiyorum kendime göre çocuk büyütüyorum.. bi de cici bebeyle büyüdük cümlesinin içinde biraz mizah var. Size göre çok sakıncalı olabilir ama ben çocuğuma 6 aydan sonra pürelerle karışık vermeyi tercih edeceğim bu tamamen benim tercihim. Karşınızda dağda yaşayan bi insan varmış gibi konuşmazsanız sevinirim. Üniversite mezunuyum ve sağlık personeliyim. Belki işin içinde olduğum için herşeyin prosedürlerden ibaret olmadığını düşünüyorum