KahveliVera RedFlower_ değilsin değil az evvel sana attım hcg değerini bak bakim ben ilkte yanlış anladım ama değilsin 🤣
_YanakReisinAnnesii gocebebirbayan hah bende tam böyle biliyorum 😂 ama kafam allak bullak oldu şuan 😂😂
gocebebirbayan _YanakReisinAnnesii yok yok olmasın. Arkadaşlar karıştırıyor. 0.07 sayısı 1 den bile küçük. Hamilelik söz konusu olabilir mi hiç.
KahveliVera RedFlower_ . hafta: 850-20.800 hafta: 5-130 5.hafta 850-20.800 7/12. hafta: 11.5000-289.000 hafta: 75-2.600 Böyle olur
Piko2021 RedFlower_ ayy yorumları okuyunca tekrar baktım yanında ki 0 görmemişim sadece 7 gördüm sadece 5 ve üzeri hamilelik diye biliyorum
_YanakReisinAnnesii KahveliVera ışık hızında silinen bi ebu bebek mi sıddık mı birşeyler oldu sanki gördüm 😂😂😂
KahveliVera _YanakReisinAnnesii he kız Bn 7 sandım ilki hisgeldin Ebubekir Sıddık bebek dedim baktım anağğğ 🤣🤣🤣 sil kız sil rezil olacak didim 🤣🤣😍
_YanakReisinAnnesii KahveliVera inanir misin hamile yazanları gördükçe bende hamile değilsin yazdığımı sildim o derece aklım karıştı 😂😂😂
_YanakReisinAnnesii gocebebirbayan ay evet bi an da hamilesin yazanlar çoğalınca dedim ne alaka 😂 bu analar bugün çok yorulmuş galiba 🤭😂😂
gocebebirbayan _YanakReisinAnnesii gece gece düşünememişlerdir uykulu oluyor insan günün yorgunluğu vs 🥴🙈
Piko2021 _YanakReisinAnnesii 😂😂😂ben gördüm yorumunu sonra ni baktım yok ben yanında ki 0 rı görmediğim için hamilesin dedim sonra yine baktığım da 0 varmış bemde yorumu sileyim rezil olmayayım dedim ama silmedim yanlış görmüşüm olabilir yani 😂😂
Piko2021 _YanakReisinAnnesii sorun bizdeydi cnm 😂😂😂aslında sıfırın üstünde yazı vae çoğu kişi ondan görmeştir bemde dahil