Tugce Merhaba kızlar, 15. Kat bir eve taşınıyoruz. Bebeğimi sakınacağım ama yeteri önlemi de alayım istiyorum. Lütfen bu konuda beni bilgilendirir misiniz? Kiracı olacağım. Aklıma balkona file germek geldi.
isabel Tugce filemiz var kiracıyken taktırdık. Kendi evimizde cam balkon var ona rağmen oraya da götürüp taktırdık. Tavsiye ederim 15.kat çok yüksek Allah korusun
mamanveutdormir Tugce korkuluk yaptırma imkanın varsa iyi olur gibi. bende 5. katta oturuyorum kedimde var kedi filesi yaptıracağım kızım içinse kapı kapalı olur devamlı oturduğum sitede görsellik bozuluyor diye kapattıramıyoruz veya boydan boya korkuluk yaptıramıyoruz 🥹
Tugce Noname21 en güzeli o ama ev sahibi kiradan düşmeyi onaylamıyor. Nakliyeye çılgın bir bütçe ayırmak zorunda kaldık, ona bütçe ayıramıyoruz. Tamamen eve hibe etmiş olacağız.
Tugce AnnaKurt Mutfaktaki tek havalandırma yeri. Çocuğun oyun çitini de mutfağa kurayım diyorum. Hayatım orada geçiyor çünkü 😅 havalandırırken çitin içine hapsederim de görür de kafasına koyar mı, bilmem.
Noname21 Tugce ya orası öyle. Bizde sineklik yaptırdık falan o bile bayağı tuttu ama çocuktan kıymetli deg8l. Ev sahibine degin ki ya camekan yaptıracağız yada balkonu kapattiracagiz . O daha ucuz. Yarı yarıya verelim deyin vaoin nasıl kabul ediyor 😀😀
saribezlianne Tugce konu değil ama nakliye diyince içimden hala kanayan yara var. nakliyeci ne kadar aldı acaba? Balıkesir de 4.kattan asansörle alıp yeni evimde 1.kata taşıdılar Şubat ayı için 2500₺ aldılar. İçim gitti böyle hayır bi de bir sürü eşyam kırıldı karşılamadı bile 🤦♀️
Prensesannesiii95 Tugce hangi site cnmm bende mardine geliyorm balkon kocamannn .. benm aklıma sadece file geldi kullananlar memnun bnmde 7. Kat 15. Kat vardı kiracı gec cıkcagi için olmadı iyiki olmamıs fotoğraflarda bile yere bakamıyordum doğumdan sonra yükseklik korkum çıktı
isabel Tugce bizim fileyi takan abi bayağı göbekli kilolu bir abi 😂 ilk taktırdığımızda biraz garipseyip abi ne kadar dayanıklı dedik. Adam fileye asıldı 😂 inandık. Oğlum da eski evde çok çıktı asıldı fileye. Şimdi biraz büyüdü çıkmıyor. Oturduğumuz odaya bile taktırdık
Tugce isabel Oğlum da eski evde çok çıktı asıldı fileye Okurken kalbim sıkıştı. 😅 maliyeti ne kadardı ayıptır sorması
Tugce mamanveutdormir Henüz sormadım ama sıfır bi site, ilk yerleşenler biz olacağız. İzin verileceğini sanmıyorum ben de. Sanırım file ile idare etmeye çalışacağız. Kapıyı bile açamam belki
Ococila Bizde de cam balkon var ama yazları çok sıcak oluyor mecbur açıyoruz güvenlik filesi yaptırdık 130 kiloya kadar taşıyormuş ama yine de korkuyorum biz birde 3. Kattayız ona rağmen
Tugce Ococila tabi 3. Kat da allah korusun tehlikeli. Güvenlik filesi şart gibi gözüküyor. Sakıncası yoksa maliyetini sorabilir miyim?
Tugce AnnaKurt çok haklısınız. Balkonda bebek hayal edemiyorum. Ne olursa anlık oluyor. Düşünürken çok kötü oldum 🥺
oglumubeklerken AnnaKurt bebeğim 7 aylık oldu ancak kucağımızda balkona çıkabiliyor şimdilik balkonumuz cam balkon ama havalar sıcak illa 1 2 cam açık oluyor ve ben çocuk kucağımdayken bile çok korkuyorum. Bazen kaynanam açık olan camdan baktırıyor çocuğu Ay kalbim sıkışıyor tansiyonum düşüyor bi anlık sanki aklımı kaybedecek gibi oluyor. Sürekli aman anne dikkat et baktırma fazla falan diyorum. Yazarken bile bi tuhaf oldum Ay 😥
mamanveutdormir Tugce bi araştırın tedbir amaçlı file taktırın sizde en azından siz olmadan da balkon yasak olsun kapıda kilitli olursa bişey olmaz inşallah. güle güle oturun evinizde huzurla mutlulukla 🌸
Ococila Tugce ben Trendyoldan almıştım file ayrı aparatlar ayrı satılıyor sağda ve solda camları açmadık ortadaki camlara file geçirdik boy 2.5 en 7.5 metre aldık (balkon biraz geniş benim) Mayıs gibi almıştım 400 file 150 aparatları tutmuştu aparat derken fileyi takmak için gerekli malzemeler biz küçük bir ilde yaşıyoruz fileyi taktırmak için de 200 lira ödedik 750 lira ödemiş olduk toplamda