Oznr6760 canim nerden baslayayim o kadaar uzun ki 😂 benim bebegim yogun bakima kaldirildiginda bilinci yoktu covid nedeniyle kan sonuclarjnda da notrofil degerleri eksiydi yogun bakima bes gun uyanmadi bu esnada antibiyotik kullandik gozunu sukur acti ama degeri hala dusuktu sonrasinda tum testler yapilmaya baslandi neden dustugune dair onceki kanaldina baktilar böyle bi düşüklük yok dendi covid yapmis dendi servise alindik tek basimiza bir odaya konulduk giris cikis asla yoktu sadece doktorlar giriyodu ama hiç bir sekilde düşüklük gorulmedi servisten takip sartiyla taburcu olduk haftada kontrole gidiyoduk yogum bakimda eksileri gordugumuz icin direk ilik aldilar temiz cikti bu sefer de ihtimallere karsi dizinden altilar ilik en son yayma yapıldı tani koyamiyoruz dediler hematoloji immünoloji kontrol altina aldi haftada veriyoeuz yayma ve kan ama yukselme yok sonra apar topar yatis yapıldı artik yukselme yok antibiyotik alin dediler yirmi gun izole bir sekilde yasadik tek basimiza odada kafasından sıvı alcaklardi asla onay vermedik imza atip cikis istedik baska hastnseye gittik bize igne yaptilar hastanede egitim aldim bir hafta igne vurdum bebegime o zaman yükseldi igne etkisiyle 2000 leri görüyoduk sevindik ama vurnayi biraktik tekrar dustu yurt dışına kan gonderdik doktor da covid yapmis cok belli dedi ama tum testlerin temiz cikmasi gerek dedi suan her sey temiz degeri dusuk ama hasta da olmuyo yurt disindaki sonuç da tmeiz cikarsa doktorlar ona gore ne dicek bilmiyorum ama umudum kendiliğinden yukselmesi çünkü yuksele bilcegini de soyledi dua ediyorum sizin nasil gecti surec