Burcusenkoc Busra2013 3 buçuk aylık 6700 civarı şuan evde ölçtüğüm kadarıyla anne sütü ile besleniyor 61-62 boy
Oktay0122 Busra2013 4.ayda 7 kg ve 69 cm çıktı tabi genetiksel faktörlerde var karşılaştırma yanlış bence
Damla_atli Şimdi geldim sağlık ocağından kızım 6 kilo 62 cm kilosu gerii mama kullanıyorum mamayı deyiştirmemi istedi hemsire hanım canım çok sıkıldı bu duruma sizin kac kilo ?
Busra2013 Damla_atli valla ben en son 3 ay 21 gunluken ısvıcrede goturmustun 6400 62 cmdi sonra turkıyeye tatıle geldık coorna olduk kızım sureklı ıshal gecen 4 ay 10 gunluken 6700 66 cm olmus hıc kıko almamıs gulmuo ses cıkarmıo moralım 0 aglıyorum 😒
Damla_atli Linaya yemin ederim oyle bi eķsiterek söylediko bunları o an sanki kızımda sağlıksal bi sorun varmış gibi hissetim saglikli olsun bnm icin gerisi onemli deyl haa bide bunu dedi boyu 62 iyide ama normalde 63 olması lazım zaten dedii
Damla_atli Busra2013 bence sizinki gayet normal güzel üzülmeyin Saglıklı olsunlar gerisi pek önemli deyll zatenn.
Busra2013 Damla_atli herkes yok neden bole zayıf kucuk yok tatıle geldın cocugun ses cıkarmıo cocugu perısan ettın dln dıo kendımı sucluyorum
Damla_atli Busra2013 yaa zeten biz bu herkesi dinlersek hep eksilerde oluruz takmayın lütfen cocugunuzdaki doyma hissini gorüyorsanız size karşı enerjisini his ediyorsniz gerissi booş..