Hacer-AseL Merhaba kızımın ismi 🖤 Asel Lina 🖤 çok beğenerek koyduk 🤍 isim arayanlara fikir olsun ☺️ Asel 🖤 cennetteki bal ırmağı Lina 🖤 cennetteki hurma fidesi
Rana-6 Hacer-AseL Asel sadece bal demek lina sadece hurma fidesi demek sırf kuranda geçiyor diye isim koymak yanlış bence cümlede geçen anlamları iyi araştırın
eylul_mucizem Zeyzey67 Eşim Zeynep ismini çok seviyor bir kızımız olursa Zeynep diyor bende yanına Mihra ismini çok yakıştırdım. Zeynep Mihra❤️
Hacer-AseL Zeyzey67 Zeyzey67 teşekkür ederim canım 🥰 İki isim birbirine çok uyumlu düşünebilirsiniz ❤️
Deletedmom_36 Zeyzey67 Kizimin ismi Zeyneb Amine🌸Zeyneb Peygamber efendimizin kizinin ismi ve anlami babasinin susu demek🌸 Aminede Peygamber efendimizin annesinin ismi ve Kalbinde korku olmayan kendinden emin demek😘Kizimin ismine asigim😍😍
Rana-6 Aslmom isimleri lütfen iyi araştırın minel inci tanesi demek değil Arapçada bağlaçtır sadece söylenmesine bakmayın nette yazan anlamlara da inanmayın illa kuranda geçmesi gerekmiyor manası güzel olsun yeter
Rana-6 Hacer-AseL canım benim yine netten cevap vermişsin ben kötü bişey demedim ki cennette bizim tahmin edemeyeceğimiz güzellikte ve çeşitte ırmaklar var biri de bal ırmağı Asel kelimesi bu ayetin içinde geçer yani Asel Arapçada bal demek