Mihriballimm Babybus_ yakalansam da bişey olmaz maksimum iki tartışırız 😀😀ama olsun yinede bilmese daha iyi 😀
Babasininoglu Mihriballimm Ay bu arada bir şey düşündğm. Ben böyle bişe yapsam eminim yani kesin kızaxak bişe çıkmaz. Ama eşim benimkinş bağlasa allahım sen koru yarabbim😂😂😂 çoğu öyledir bence
Mihriballimm Babasininoglu 😀😀😀😀ajhfdif benim dedikodularimi okusa zaten ayrılık sebebi 😀😀😀 bende yaparken korktum yanlışlıkla kendimi ona bağlarım diye 😀😀
MasalsMommy Mihriballimm Bildirim gitmiyor ama PC’ye bağlanmak isterse telefondan girdiğinde görür. Çıkış yaparsa da kapanır telefonunuz da sizin. Benim eşimin iki telefonu var ikisini de takip ediyorum ben😂
Febrarss Mihriballimm wp web yaptıysan evet gider eşinin telefonu android ise o bildirime uzunca tıkla ordan ayarlara geçecek DİĞER BİLDİRİMLER diye bi seçenek var onu kapat hiçbir şekilde bildirim gitmez 🥳
Mihriballimm Febrarss tamam askimsu hemen yapayım hazır derin uyuyorken 😀😀 nasıl adrenalin yaptım anlatamam 😀😀
Mihriballimm Tugce 😀😀😀 anlık olarak korku gerilim vardı bugün heyecanla sabah evden çıkmasını bekliyorum 😀😀😀 sanki ne bulucaksam