Sedaaksyy Semaaglrr Bebelac kullaniyorm 7 aylık genellikle emiyor günde iki veya bazen 3 kez mama veriyorum
Semaaglrr Benim kızımda 4 aylık meme reddi yaşadık asla tutturamadım en sonunda mamaya başladım aptamil kullanıyorum ama kilo alımı yok gibi hşç yaramadı
Mcnkarsel Semaaglrr evet doğumda sütüm gelmeyince hastanede o markayla başladılar. Doktorumda değiştirme dedi. Gaz vs sorunuda yapmadı. Kilo alımıda cok iyi cok sükür
Semaaglrr Edanur666 sma’ya iyi diyorlar kilo alımında falan baya etkiliymiş. Bende Doktoruma bş sorayım değiştircem ona göre. Günde kaç kez veriyorsunuz acaba
Edanur666 Semaaglrr suan bebegim 180 falan icmesi gerekirken sadece 120 150 cc falan iciyor ben her uykudan kalktiginda veriyorum yani gunde toplam 6-7 kere veriyorum
Zumra343 Semaaglrr bende aptamil Prosyneo kullanıyordum son günlerde çok iştahsız içmeye başladı 60 cc bile bitirmiyordum sma optipro kullanmaya başladık 90 cc içmeye başladı çok şükür bakalım kilo alımı iyi olursa devam edeceğiz inşallah
Semaaglrr Zumra343 benim kızımda aynı çok iştahsız yemeye başladı artık zorla yiyor aptamili o yğzden değiştirmek istiyorum
Edanur666 Zumra343 cok az iciyor bence benimki de bazen 120 yaptigimda 60 cc kaliyor ama bazende 120 net iciyor ama kilo alimi iyi gidiyor ben hic saat tutmadim dogdugundan beri ne zaman istediyse o zaman verdim zorlamadim cokta aglatmadim
thrcrn Semaaglrr hocamız holle mama önermişti 5. aydan bu yana onu kullanıyorum şuan 9 aylık pek bilinmiyor ama en iyi marka o bence dilerseniz araştırın