cicekannesi22 Hillsdk benimde 1 ay oldu hiç gitmiyorum emzirdiğim içinde sürekli acıkıyorum aç kalamıyorum
Busramete @akillibidikcgty kesinlikle katılıyorum ben 1 ayda çoğunu verdim. Huysuz bebeğiniz varsa kiloyu dert etmeyin gidiyor 😂
Cansu_cinar_alp cicekannesi22 bol su içiyorum sadece emziriyorum zayıflama yok emziren anne çabuk zayıflar derler efsane bnce tam tersi kg aldım çünkü emzirdiğim için sürekli acıkıyorum ve yemek zorundaym sütüm azalmasın diye hamileyken 62 kg idim doğum yaptım 1 hafta sonra 53 kğ düştüm 1 ay snrada 57 oldum yani kğ almaya basladım ek gıdaya gectkten snra artk zayıflarm heralde
Ozgecinar cicekannesi22 zamanla bir bakmışsın gitmiş kilolar yediklerine dikkat et yeter ben artık takmıyorum 🙈
Pnr_jr Derinimsilo12 şeker-hamur işi-yağlı gıda hayatımda Yok . Hergün en az 6 km 1 saatte ve hareket bol bol. Mümkün💪♥️ Azmedin olmayacak birşey değil. Acele edin gün geçtikçe kilolar yerleşiyor.
KumsalMira Ben de bir ayda 12 kilo verdimm. Doğumdan sonra bi anda iştahım kesildi sanki doğru düzgün birsey yemiyorum 5 kilom kaldı birazckta göbeğimmm
Milasmom cicekannesi22 2 gün sonra 1 sene olcak dogum yapali daha yeni verebildim 69 la doguma gittim suan 57 yim. 9 ay sonra adet oldum adet olduktan sonra zayiflamaya basladim birde sutum azaldi emzirme işi bitti spora diyete basladim. Hedef hamile kalmadan onceki kilom olan 54.
Albertosss Pnr_jr canım kahvaltıyı nasıl yapıyon neler yiyorsun ? Günlük beslenmeni yazarmısın ? Olmazsa olmazın ne , bayağı vermişsin kiloları darısı başıma 10 kilo bende yerleşti sanki sinir oluyorum 😏