Masalingonunannesi Anneler merhaba ağustosta kizim 9 ayluk oluyor dun hemşire agustosta asiniz var dedi bu asi one cekildi diye biliyorum 9. Ayda vurulan asidan 1 yaşında tekrar vuruluyormu sadece 1 yasta degil artik 9. Ayda mi vuruluyor
Toprakmelissa Masalingonunannesi 9. Ay da aşı var mı ki yok biliyordum ben daha tecrübesiz çıktım galiba 😂🤦🏾♀️
sarmaliklahana Masalingonunannesi öne cekilme Di isteyene vuruyorlar. Kampanya uygulaması adı altında. Hemşiremiz bize o sekilde söyledi. 1yasta yine yapılacak o mecburi ama bu değil size kalmış dedi. Sizce yaptıralım mı diye sordum. Eger cok gezen bbeek ise bence yaptırın mülteciler cok fazla artık onlardan gelen hastalıklara karsı yapılıyor dedi. Ama rvdeyseniz pek gezmiyorsanız dısarda yaptırmayın dedi. Biz geziyoruz sehirdısına falan cok çıktığımız için deniz piknik VS. O yüzden yaptırdık hiç bir yan etkisi olmadı bacaktan yapıldı. 1 yasta tekrar aynı asıyı olacak
Masalingonunannesi Toprakmelissa valla dun izlem vardi gittik 8 ayligiz 9. Ay asisi var dedi bi arkadasim var hemen hemen ayni aydalar onlarada 1 yas asisi var demisler
Esese Kızamık asisiymis rutin kontrol ve kan alma diye gittiğimde bende şaşırmıştım aşı olacağını söyleyince
Demetslt Masalingonunannesi 9. Ayda yapıldı bı kaç gün sonra yaşına giricek yine asimiz var ama aynı aşı mi bilmiyorum
Masalingonunannesi sarmaliklahana anladim bende yaptirmaliyim cunku oturduğumuz yer mülteci dolu riske atmayayim o zmn aciklamaniz icin cok teşekkür ederim
sarmaliklahana Masalingonunannesi rica ederim. Bana mantıklı geldiği için yaptırdım tabii herkesin kendi kararı ama aşıda zorunluluk yok 😇
ikicocuklubirhayat2022 Masalingonunannesi biz bu ay 6. Ay aşımızı yaptırdık hemşire 1 yaşına kadar aşınız yok 1 yaşında bekliyorum dedi ve hiç böle bişeyden bahsetmedi😕 merak ettim bende konuşup öğreneyim heryer mülteci dolu risk varsa yaptırmak lazım
Masalingonunannesi ikicocuklubirhayat2022 aynen oyle tekrarini söylemedi ama aşıniz var dedi bnde burda bi kac post görmüştüm sebebini bilmiyordum alerjik kismi düşündürüyor sadece
Reginaphalange Masalingonunannesi mülteciler ilk geldiklerinde aşısız olduklari için bu uygulamaya geçilmiş. Bizim doktorumuz yaşını beklememizi istedi (alerjik durum olma ihtimaline karsi). Eğer 9.ayda yaptirirsaniz 1 yaşında tekrar yapılmayacak. Sadece önceden yaptırmış oluyorsunuz. Bexsero 1 yas sonrası doz hariç.