Eue Kızlar merhaba bebeğim 7 günlük sarılığı yükseliyor...bir kaç yorumda serum suyunun , şekerli suyun verildiğini duydum..Verip faydasını gören varmı.Birde miktar olarak ne kadar verilmesi gerekiyor.Teşekkürler
Hilalceee Eue Hayatının ilk zamanlarında şekerle tanıştırmayın derim ben bizler zararından dolayı bırakmışken onlara hiç iyi değil ✋ naçizane emzirin olmuyorsa sağın kaşıkla verin uyandırıp zorlada olsa sütünüzü verin🙏
Mirac_21032019 Eue yukseliyosa sariligi doymuyodur bebek ilave mama ver sekerli su falan iyi degil doydugu zaman dusmeye baslar sariligi
[silindi] Eue sakın verme günde 3-4 defa mama ver bikaç gün eözirdikten sonra tabi çay kaşığıyla veya şırıngayla şker çok zararlı ya
Hemsreanne35 Eue ben şekerli su verdim emzirme sonrası bi kaç çay kaşığı kadar değer hemen düştü mama vermek yerine az şekerli su vermeyi tercih ettim ben
Zeyno5858 Yusra34 1. Eue merhaba oncelikle sutunuz varmi? Varsa emzirin mutlaka sut varsa baska birseye gerek yok.sarilik olan bebekler,sarilik oldugu icn ve cenesi gucsuz oldugu icin emdigini sanarsiniz ama ememezler.once emzirin emme refleksini guclendirin.ilave olarak sutunuzu sagip verin kasikla verirseniz daha iyi olur biberona alismaz.sayet sut azsa mama takviyesi yapin .
Hemsreanne35 Yusra34 çünkü bebek çok küçük mamaya alışıp emmeyi bırakma ihtimaline karşı ben az şekerli su vermeyi tercih ettim dediğim gibi doktor önerisi ile yaptığım birşey değil zaten yukarıda da tercih ettim diye belirttim
Hemsreanne35 Portakal bebek çok küçük olduğu için mamaya alışıp emmeyi bırakabilir ben uzun vadeli düşündüm diyelim 😊 herkesin kendi tercihi tabi ki verdiğim şeker çok yüksek miktarda değildi
Dilekcelik Eue en saglam ilac anne sutu bol bol emzirmelisin bizdedw uzayan saralik var ama hicbirini vermedim doktor hicbirseyin senin sutundeki vitamini ve ihtiyaci olan ilaci vermesi imkansiz dedi banada cok diyen oldu hatta kaynanam sakli vermis sekerli su esim cok kizdi bi ise yaramdi malesef surekli uyku modundaysa zorla uyandir emzir uyanmiyorsa sag cay kasigiyla agzinin kenarindan ver ben ole yptim 2 gun gozunu acamadi kuzum baygindi