Gzmefnn Kızlarrr bez önerilerinizi ala bilir miyim soffio kullandık daha bı aylık ama hiç begenmedim bebeğimin kıçı pişiyor ve çişinin kokusunu bile aşırı dışarıya veriyor hemen şişiyor da siz ne kullanıyorsunz 😊
Byzcgty Gzmefnn neredeyse ucuzdan pahalıya hepsini denedim en çok molfixin pure soft olanını beğendim diğeride iyi ama
Beraninannesii Gzmefnn BabyTurco kullanıyoruz 40 günlük pişik önleyici olarakta Mustela kullanıyorum ne kızarıklık ne pişik maşallah🧿 hiç biri yok çok sevdik memnunum çişini taşırmıyor da
Gzmefnn Feyzosunannesi aslında ona da baktım ama etrafındakiler öyle övdü ki soffio yu ama ben hiç beğenmedim
Gzmefnn Bu aralar baby turco yu çok duyuyorum aslında denemek te istiyorum Islak mendilini kullanıyoruz çok güzel ama bezini bilmiyorm kullanan var mı acaba
Annebusra25 Gzmefnn ben kızıma 8 aydır sleepyden başka bişey kullanmıyordum malum bez fiyatları aldı başını gidiyor.. baby turco kullanayım dedim aldım denedim birkaç gündür çok memnun kaldım ince pamuk yapisi bez geceden sabaha kadar doluyor ama dişari sızmıyor küçük bir paket alın deneyin derim ☘️
Gzmefnn Cansureyyan onu daha önce yeğenimi büyüttüm BİM’in bezini kullandik ama hep dışına taşardi kızıma da hiç düşünmedim ama beğenen çok kişi var tanıdığım
akkubra1 Bebeğim 1 yaşında ve neredeyse tüm bezleri denedim. İçlerinden hem fiyatı uygun hem de taşırmayan Baby Turco ve Goon u beğendim. Ne koku yapıyor ne de taşırıyor.ikisi de gayet kaliteli.
Yagmuurr Gzmefnn Ayy oğlum ameliyat olduğu zaman şu 8 li bezleri vardı ya ondan aldım sık değiştiririm diye pamukları falan yapışıyordu hep çocuğuma normalde sleepy kullanıyorum memnunum
Gzmefnn Yagmuurr bide hem şişiyor hem de tamam kokar ama çişinin kokusunu bile aşırı dışarıya veriyor