Quadera Fatih-s ben nurse harvey in damlasını kullandım bebeğim 2 aylık hiçbir ile yaramadı. O şurup damladan farklı mı
Fatih-s Quadera damlasını kullanmadım bilmiyorum. Ama şurubu etki etti diyebilirim. Gazını patır patır çıkarıyordu günde 3 kez veriyordum. Çocuktan çocuğa da farkedebilir
Kbraninalparslani Tucelina iki gündür iyi gibi damla işe yaradi galiba inşallah tamamen geçer sizinki gibi
Tucelina Kbraninalparslani İnşallah çok zor bir süreç çünkü biliyorum yaşadık bebek içinde anne içinde çaresiz kaliyosunuz sancı ağlama çekerken geçer merk etmeyin bu bı süreç
Quadera Fatih-s Günde 3 kez ne kadar veriyordunuz. Olmazsa yarın gidip alayım bende. Belki işe yarar. Sup simplex kullanmama rağmen gazını kendisi çıkaramıyor.
Fatih-s Quadera sabah 2 öğlen 2 akşam yatmadan önce 2 kaşık olmak üzere yani mama kaşığı o şekilde verdim
Alparslan616161 Kbraninalparslani gaz damlası değilde nurse Harveys colex diye bir bitkisel şurup var o çok ii ben damlalar kullandım fayda etmedi o ii geldi
ayseguldefne54 Kbraninalparslani aguline diye bitkisel bir surup aldım bende gunde 3 4 kez veriliyor hem gaz cikariyor hemde rahat uyuyor
Kbraninalparslani ayseguldefne54 kac aylik sizinki uykuya geçişte zorlaniyoruz gazida cikmaya basladi ama sap simplex veriyorum iki gündür olmazsa bu dediklerinizi de denicem hangisi tutarsa artik
ayseguldefne54 Kbraninalparslani tam 3 aylık bizimki biogaia ve sap simplex bende kullandim ama kisa sure etki etti bunu gunde bir kac kez verince iyi geldi gibi
TugceAtaKagan Kbraninalparslani Kbraninalparslani Merhabalar Aşırı gazlı bir bebeğim vardı denemediğimiz damla, marka kalmadı diyebilirim Laktoz intoleransı çıktı bebeğimde çareyi Relaktaz da bulduk çok şükür. Her emme öncesi 3 damla ver dedi doktorumuz Baya fark etti. Doktorunuza danışıp siz de deneyebilirsiniz. Şifalar diliyorum