Fatih-s Kbraninalparslani nurse harveys colex şurup diyorum başkasını tanımam. Sab simplex kullandım hiçbir faydasını görmedim. Gece sabahlara kadar uyumazdık gazdan. Bahsettiğim şurubu düzenli kullandım 3 ay bitince zaten rahatladı hem de bitkisel tavsiye ederim
Alparslan616161 Kbraninalparslani gaz damlası değilde nurse Harveys colex diye bir bitkisel şurup var o çok ii ben damlalar kullandım fayda etmedi o ii geldi
ayseguldefne54 Kbraninalparslani aguline diye bitkisel bir surup aldım bende gunde 3 4 kez veriliyor hem gaz cikariyor hemde rahat uyuyor
TugceAtaKagan Kbraninalparslani Kbraninalparslani Merhabalar Aşırı gazlı bir bebeğim vardı denemediğimiz damla, marka kalmadı diyebilirim Laktoz intoleransı çıktı bebeğimde çareyi Relaktaz da bulduk çok şükür. Her emme öncesi 3 damla ver dedi doktorumuz Baya fark etti. Doktorunuza danışıp siz de deneyebilirsiniz. Şifalar diliyorum
Tucelina Sab simplex bize çok iyi gelmişti benim bebeğim kolikti rahat çıkarıyordu tabi kolige hiç birşey fayda etmiyorsa gaza en iyi
Kbraninalparslani Tucelina yani böyle birden bire bağırarak agliyo canı yanmış gibi katiliyo çeşitli şekillerde sallayinca bazen duruyo bi iki saat sürüyo böyle olunca gaz sorunu olduğunu düşündüm
Mrym24 Sapsimples ve bio gaia aynı anda kullandım Dr önermişti 1 buçuk aydan beri kullanıyorum su an 3 buçuk aylik
Kbraninalparslani Hepiniz aynisini demişsiniz sağolsun kızlar ya bebeğim 57 günlük gaz sorunu yasiyoruz
Tucelina Kbraninalparslani Gazdır birden başlayan ağrı sancı şeklinde oluyor Bizimde belli saatlerde özellikle akşam üstü başlar gece yarısına kadr katılırdı şükür ,5aylik oldu kolik gaz geçti gaz ara ara oluyor tabi şiddetli deil sizin kaç aylik
Mrym24 Evet kesinlikle gaz YouTube dan gaz masajlarini araştır masaj yap iyi geliyor biz hala masaja devam
Kbraninalparslani Tucelina iki gündür iyi gibi damla işe yaradi galiba inşallah tamamen geçer sizinki gibi
Quadera Fatih-s ben nurse harvey in damlasını kullandım bebeğim 2 aylık hiçbir ile yaramadı. O şurup damladan farklı mı