Asklepios Kızlar şimdi Twitterda gördüm. Anapara diyelim ki 18.000 faizli rakam da 50.000 açıklamadan sonra faizli rakam anapara oldu diyorlar. Benim yok ama belki olan vardır. Ss atarım Twitterdan isteyene. Kontrol etmekte fayda var
Oztgb1 Asklepios “faizli para ana para oldu” değil. Faizi silindi sadece ana para ne kadarsa o ödenecek
Unikorniko Asklepios twitleri gördüm. Güncellenmemiş olabilir daha. Benimde yok o yüzden detaylı bilen yazsın bakalim
Derin_son Asklepios faiz tamamen silindi sadece ana para kaldı ben baktım faiz düşmüş sadece anapara borcum var
tugbac Asklepios ben o yazıyı görünce kontrol ettim. Hiç öyle 50 60 bin filan faiz yoktu. Maksimum 190 tlidi ceza tutarı.
Asklepios Oztgb1 hayır ya onu biliyorum zaten. Birçok kişi daha önce gördüğü faizli tutarı şu an anapara olarak görüyor e devlette. Faiz silinmiş şekilde
Ilkannelik Zhnce ben sadece 10 ay aldım kyk kredisi. Anapara 4000 gecen sene ödemem gerekiyordu işsizlikten dolayı bi sene daha erteledim bu sene toplam 7600 ödemem var sizde mi 19 mezunusunuz
Derin_son Asklepios bence zaten anapara 25000 miş yanlış hayırlıyodur benim anapara 4500’dü faiziyle 11500’dü bugün baktık 4500
Asklepios Derin_son olabilir belki yanlış hatırlıyor belki sisteme yanlış düşmüş olabilir 🌼 aman kimse zor durumda kalmasın yeter ✨💞
keremiko8024 Vergi dairesine aktarılmış olan borçlar için geçerli değil mi bu ben 5 taksit ödemiştim yapılandırma yapıp ama tabi hala her ay 55 tl gecikme zammı ödüyorum bu silinmeyecek mi yani tekrar hesaplanma olmayacak mı ki bilen var mı
Sualim Asklepios kılıçdaroğlu geçerse başa kyk borcu faizleri sileceğini söyledi bence seçime kadar ödemeyin
Asklepios Sualim valla şimdi ne yalan söylemesi Twitter yıkılıyor kıkıçdaroğlu yaptırdı diye de siyaset yapmayayım şimdi 😂
VenusAA Asklepios Ben Hazine Maliye Bak. da uzmanım. Böyle bir sey mumkun olamaz cunku diger tum borclarda oldugu gibi ogrenim kredisinde de borcun ana parasi ve gecikme faizi ay ay yazar mükellef hesap kartinda. Vatandaş da gib intra uygumasindan takip edebilir. E devletten de bakilabilir.
Asklepios VenusAA valla başa tutturma olsa keşke de başa tuttursam şu yorumu. En azından bi açıklık olmuş oldu
Elif-ecre Ben şimdi e devletten bakmaya çalışıyorum ama benimki icralık olmuştu sanki. Teknik çalışma nedeniyle cevap veremiyoruz diyor. Acaba tüm kyk borçları için mi geçerliydi bu kanun. Eski borçları da kapsıyor mu.inşallah kapsıyordur
gezentianne Asklepios Kemal Kılıçdaroğlu bi işe yaradı sonunda 😃 O kadar cok baskı yaptı ki.. Gerçi emekli ikramiyesi de bu şekilde gelmişti. sevindirici