Zehramay Kızlar kaç gündür bebeğimin gözü çapak tutuyordu doktora gittim normal dedi ama bu sabah sol gözü açılmıyordu bir bez ile temizledim Zar zor açtı ne zaman uyuyup uyansa öyle oluyor 12 günlük daha normal mi tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz 🥺
Kuzucuklar12 Zehramay başı üsyunce olur der annem şimdi sen yaz sıcak diyeceksin ama onlarin başları usurmus eskiler öyle söylüyor ne kadar doğrudur bilemm
findiginannesi_ PelinveGuney O büyükler iyi bişey dediklerini sanıyorlar ama .süt çabuk mikrop kapan bişey .allahtan bebeğinizin gözü daha beter olmamış
Zehramay ertugsmd sadece bir gözünde mi oldu sizinkisi benim bebeğimin sağ gözünde hafif oluyor ama sol gözü komple kapanıyor
Pol34 Zehramay biri süt damlat dedi mal gibi ben de gittim damlattım anne sütü şekerli olduğu için iyice birbirine yapıştırdı. Bi doktora gösterin damla verir. Sürekli serum fizyolojik ve steril bezle temizleyin 2 güne iyileşir. Asla ama asla süt damlatmayın çayla falan silmeyin
Deletedmom_21 Zehramay normal canım korkma sık sık temiz bir pamukla ılık suyla sil birde goz pinarlarina masaj yap
EdaLina Zehramay kızım 1 ay 3 günlük maalesef 2haftalıktan beri çapaklanma ve sulanmayla uğraşıyoruz. Göz doktoruna gittik antibiyotikli damla temizleme suyu verdi kullanıyoruz umarım geçicek
ArdeninAnnesi3322 Zehramay pamukla ılık suyla silin kesinlikle başka hiçbir şey kullanmayın. Süt çay vs sürmeyin. Başı üşüyünce, rüzgarda kalınca, terleyip soğuyunca olur.. Geçmiş olsun
oznurylmz bizde de aynı sorun olmuştu. bir hafta sabah akşam birer damla tobrex göz damlası kullandık. epeyice iyileşti. gün içinde de kaynamış soğumuş su ile temizledim tahriş etmeden, 4-5 kere.
Latiko Zehramay kaynamış ılımış suya bezi batırıp silin bide göz yaşı kanalları için masaj var doktorumuz göstermişti bize internetten de bakabilirsiniz onu yapınca düzeliyor. Dünde 4-5 kere yapmak gerekiyor. Bizimki o masajı yapınca iki günde düzelmişti.
Mert252541 Zehramay bebeğim 2 aylık olana kadar iki gözü de o şekildeydi. Kaynamış ılımış suya pamuk batırarak her çapaklandığında sildim. Bir gözü geçti ancak diğeri geçmedi doktorumuz bir damla verdi onu kullandık o gözü de geçti bi daha olmadı
Ebruliates Zehramay YouTube da vardır kesin masaj onu yap geçecek sabret sütünü felan sıkma kanalları dahada tıkarsın göz kanalı tıkanıklığından olan birşey yenidoğanlarda olur zaten masaj yap günde 3 defa 🙋
selosunannesi Zehramay burnuna serum sıkıp masaj yapman lazım burun kenarlarından aşağı doğru videolar izleyebilirsin kolay yenidoğanların göz pınarları tıkalı oluyor bizde de olmuştu öyle geçti 10 kere o hareketi yaptım iki güne geçmişti