Betul-08 Kızlar 13 temmuzda sezeryan oldum bugün 5. Gün hala yatarken kalkarken otururken zorlanıyorum normal mi hala eski hayata dönemedim
la_leomer Betul-08 canım benimde 11 gün oldu anca toparlandım yeni yeni sağ sol dönüp yatıyorum ama benim dikiş yerimde iltihap kaptığı için tekrardan kalkıp oturmak zor olmaya başladı
BirVeraAnnesi35 Betul-08 benim 3.gün rahatlamıştı ama bünye meselesi geçirdiğiniz kolay bi ameliyat değil çok normal tabi
Betul-08 Miniminim teşekkür ediyorum herkes ben 2. Gün tüm işimi yaptım 5. Gün gezmeye gittim falan deyince ben yataktan zor kalkıyorum eşim destek veriyor ve yavaş yavaş yürüyoruz bilemedim ben mi garibim diye düşündüm
Betul-08 Burceee aslında bende biraz rahatım pek ağrım yok ama dikişime bişey olacak diye çok korkuyorum bu saatten sonra olur mu sizce açılma riski var mı
Newannee Burceee bebegim bir aylık oldu hala düzenli lavaboya çıkamıyorum sizde de oldumu 2 güne bir bir kere çıkıyorum
Miniminim Betul-08 kaslarını dokularıni yeniden onariyorlar çok ama çok normal canim bu nasıl bir lazer işi vs değil ki.. sağlıkla doğmuş önemlisi de o annesi iyileşirsin:)
Burceee Betul-08 Tıbbi bir bilgim bu konuda ne yazık ki yok. Ama açılacağını sanmıyorum ekstrem bir durum olmadığı takdirde. İçinizi ferah tutun siz