Asyakusunannesi Hanımlar merhaba 2. Doz bexsero olupta yan etkisi hafif olan var mı ya ? Bu ay 2. Dozu olacağız şimdiden strese girdim ilk doz bizi çok etkilemişti
Ogulcanmomy Asyakusunannesi Hiç boşuna stres yapmayın. Bende öyle ilkte ki gibi olacak diye bir hafta önceden stres yapmaya başlamıştım. Ama aşıda ağlamadı bile nerdeyse.
Mrs_sonmez Asyakusunannesi bizim ilk doz da ateş olmuştu biraz önceden calpol içirmeme ragmen 20gün sonra ikinci doz var bakalım
Sadus Ben 12 aylıkken nimenrix sonra bexsero 1.doz ondan 2 ay sonra 2.doz bexsero yaptırdık sonra 2 yadinda 1 doz daha bexsero demişlerdi ama herkes farklı birşey diyor acaba bu bexsero dozu tam kaç
Melisa1 Sadus 914 lira şuan ben aldım 2 yaşında bir 26 aylık ikinci olmak üzere 3 doza tamamlıyorum ilk dozu da geçen sene olmuştu bu şekilde yol izliyoruz
Sadus Asolsu Allah Türkiyenin sonunu hayır etsin valla bexsero900 duymuştum tam tersi imiş çok şükür dedim ağlanacak halimize
Asolsu Sadus belki eczacı karıştırıp söylemiştir yada ben karıştırmışımdır. Ama biri 900 biri 700 net olarak. Evet, doktorumuz öyle olması gerektiğini söylemişti o yüzden aynı anda vurdurduk. 4 ay sonra bir bexsero vurulacak 🤦🏼♀️