Hafsahuma6-1 Asyameva29 biz de slpeey ile başladık slepyy ve turco üretimi aynıymış zaten her şeyi de aynı bi isimleri farklı biz dönüşümlü kullanıyoruz bi sıkıntı olmadı
Berilsmom13 Asyameva29 baby turco kadar taşıran bir bez görmedim bi ara kullandım iyisi sonradan çok bozuldu sürekli taşırdı. Sleepy ve molfix çok güzel
Feride11 Asyameva29 sleepy kullanıyordm internetten terksr sipariş verdm gecikince marketten bayb turco aldım inşallah değişince pişik yapmaz
Elip Sleepy ile başladım.Baby turcoyla devam ediyorum. Baby turconun bacak kısımlarında ki lastikleri ve belini saran kısım daha yumuşak bu yüzden ondan daha çok memnun kaldım.
Berilsmom13 Asyameva29 ben pek memnun kalmadım ama bi başkası çok memnun olabilir denemeden bilemezsiniz :) ben şuan molfix kullanıyorum çok çok memnunum
Yldrm3105 Asyameva29 baby turco kullanıyorum. Bir ara mecburen sleppy kullandım pişman oldum paketin bitmesini bile beklemeden baby Turcoya geçtim. Sleppy sızdırdı ve pişik yaptı.❌ 2 yıla yakın baby turco 😊
Melekbas Asyameva29 baby turco ile basladim pisik yapti 1 ayi doldurmak uzereyken sleepy e gectim bir ay sonra oda bacaklarinda alerji yapti molfix kullaniyorum ama ikiside sizdirma falan yapmadi sadece sleepy natural cok sisip topaklaniyor