AselinAnnesi- Bizde sadece eşim çalışıyor asgari ücretle ben calismiyorum evimiz kira ve üzerimize bir mal varlığı da yok buna rağmen kabul edilmemiş…..
babyfaceee AselinAnnesi- parti üyesi olsanız hemen verirler. Düzene bakarmisin ya arkadaşımın kocası öldü beş yetim kaldı geride. Ev kira sadece dul maaşı aliyo asla yardım etmiyolar
iki_prens_annesi Piko2021 esimin calismadgni kac odali vs bu tarz seyler sordu gecen senede bu sekilde gelen olmustu ama feshedildi bu seferki ne olacagini 10 15 gun icinde belli olackmis
edep_ya_hu_edep1 Piko2021 yardımın durumu devam ediyor yazıyor. Sosyal yardim aldığım sayfada . Kabul olmuş yani
Piko2021 edep_ya_hu_edep1 ö öyle değil yardım durumu devam ediyor diyorsa aiz çocuk parayı alıyormusunuz 2 ayda bir verilen 1 yıl boyunca her ay para yatan yardımı kastediyorsan başvuru kabul edildi yazıyor olması lazım
edep_ya_hu_edep1 Cihangiriinannesii 2 gün önce haberler de ileri güne yatırılacak paralar dedi ama umarım yatar Bu ay
Cihangiriinannesii edep_ya_hu_edep1 İnşallah ya valla bu ay yatarsa çok iyi olur. Acaba nereyi arayabiliriz bunun için
papatya09_ edep_ya_hu_edep1 28 temmuz baş vurdum süreç devam ediyor yazıyo vakıf değerlendirme sürecinde diyo
asyaninannesi_01 edep_ya_hu_edep1 merhaba ne kadar süre içinde açıklandı sizin acaba bende babam adına yaptım da 15 gün oldu hayla süreç devam ediyor diyor