Esenbursa Özel aşıları yaptıran anneler, yeni baslayanlar ve son doz kalanlar. Süpriiiizzz asılara kocaman bir zaman gelmss. Bıktık yaaa resmen bıktıkkk
Deletedmom0099 Esenbursa nimenrix 300, bexsero 500ken yaptırmıstım gerçekten nasıl bir zam bu aklım almıyor
Esenbursa Seatib kızıma yaptırmıstım sıra oglumda idi. Son dozlarımız kalmıstı 13 aylık olduk. Bexsero ve nimenrix son dozlar. Son dozlarda zama yakalandık 🫣
Esenbursa Deletedmom0099 benimde kızım öyle yaptrmıstım oglum da öyle. Ama oglumun son dozları olacak smdi 20 sinde. Ve 10 günle zam. Bide bayramın birinci günü zam gelmesi cok manidar
MiniKaya Esenbursa herkes yaptırabilse keşke çok canım sıkılıyor sağlık için olan şeylerin böyle zamlanmasına 😞 biz ilk bexseroyla başlamıştk 430 ₺ ile bexserolar bittikten sonra nimenrix yaptırdık 380₺ di
Esenbursa MiniKaya evet bende kızıma öyle bitirdim oglumada dedim öyle bitiririm ama son dozlarda zama yakalandım. Ve az bi zamda degil 500 den 900 e.. 300 den 700 e cıkmak
Deletedmom_23 Esenbursa Çarşamba günü 3. son doz bexsero yaptırıcam. ayda bir nimenrix kaldı o kadar. Allah herkese yardımcı olsun. Sağlık olunca el kol bağlanıyor.
Esenbursa Deletedmom_23 bende 13 aylık olduk bexsero ve nimenrix son dozlarımız aynı anda olacak. 1600 tutuyor 😰
Lilababymom Esenbursa ilk iki dozu 930 TL ye yaptirmistik 3. Dozu 4 5 ay önce 1300 e yaptırdık suan durum nedir hiç bilmiyorum. Özel asilarda sadece son dozda zama takıldık
Esenbursa Lilababymom bexsero 907 nimenrix 718 olms. Ben en son 500 ve 350 lertken bırakmıstm güncel fiyatı duyunca sok oldummm
Yamansmomm Esenbursa Bizde biraz önce yaptırdık ve şok oldum son doz bexsero ve nimerix yaptırdık 1625 TL tuttu 🫢
Lilababymom Esenbursa artık hiçbir şeye şaşırmicam diyorum ama yine yine şaşırıyorum. Zaten bir çok aile zor koşullarda yaptırıyor bir çoğu yaptiramiyor bile. Bebek ihtiyaçları ve sağlığı konusunda gelen zamlara çok üzülüyorum
Yamansmomm Esenbursa Allah yardımcımız olsun ne diyelim sağlık için mecbur ☺️ 14 aylık oğlum şükür bitirdik biz sizin bebiş kaç aylık Esenbursa
Esenbursa tevs_7 özel asılar var rota ishal icin. Bexsero ve nimenrixler menenjtn cesitler devlet karsılamıyor bunlrı