Sineemmm As1ioz dalinin bebek için sinek kovar spreyi vardı halen varmı bilmiyorum ama çok etkili ve bebeklere özel gün içinde Arı kara sinek vs içinde kullanılıyor ben büyük kızıma hep onu kullandım kanı çok tatlı olduğundan ısırıyorlardı sürekli şimdi küçük kızıma kullanmıyorum pekte onu ısırmıyorlar onun kanı bnle aynı büyüğünün babayla direk baba ve büyük kıza saldırıyor bizim sinekler 😂😂😂
eylulada28 pogacayanakk Merhaba bebeğim 6 aylık ilk defa raid aldık ama kullanmaya çekiniyorum küçük bebeklerde kullanılıyor mu zararı var mı
Umay-Melissa Yarım cay bardağı elma sirkesine 5-6 karanfil atıp 5 saat beklettikten sonra, biraz daha su ilave edip çözeltim sağlayıp, sprey kutusuna doldurup kullanılıyormuş ve etkiliymiş ben henüz demedim. Yeni öğrendim.
pogacayanakk sarmaliklahana niye etki etmiyor ki acaba biz Raid kullanıyoruz her sabah sinek ölüsü temizliyorum
sarmaliklahana pogacayanakk yok valla biz 2 kutu bitirdik içerde vızır vızır geziyor. 🥴 Yiyiyolar da. Balkon kapımız açık sürekli tül çekili ama bilemedim oradan mı sürekli geliyor ama 1 tane gezıyor yani
pogacayanakk sarmaliklahana bizimde kapı pencere hepsi açık ama allahtan etki ediyor ilaç🙃. Belki de belirli türlerde tek etkilidir
sarmaliklahana pogacayanakk ayyyy bilemedim ki ısırıyolar bende heme her duş sonrası stilex sürüyorum. Anca o 2-3 günde gecırıyordu şükür kaşıntı yı falan alıyor 😇
ArdicEge As1ioz Siveno, nurse harveys, incia. Ücüde temiz icerik. Ben nurse harveys kullandım memnun kaldım.
sarmaliklahana pogacayanakk sivrisinek böcek örümcek ısırıgına kullanılan jel Krem. Direk kaşıntı yı alıyor sonrada kısa sürede gecırıyor o kızarıklıgı.