Brcnyilmzbysl Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım 3 gün önce sezaryen doğum yaptım ve hala yan dönemiyorum sadece sırt üstü yatabiliyorum normal mi siz nasıl geçirdiniz bu süreci bir de korse ne zaman takmaya başladınız?
YigitEfeninAnnesii Brcnyilmzbysl ben 1 hafta 10 gün sonra yavaş yavaş yan dönmeye başlamıştım ama korseyi doktorum önermedi
Haydinn Brcnyilmzbysl geçmiş olsun sağlıcakla büyütün bebeğinizi cok normal 1-2 haftaya anca toparlanacaksınızdır 🌸
57600 Brcnyilmzbysl canım havalar sıcak korseyi doktoruna danışta tak aksi taktirde korseler terlettiği için sezeryan bölgesi enfeksiyon kapabilir bunu bizzat yaşadığım için söylüyorum cnm enfeksiyon sonrası çekilen acı üçe beşe katlanıyor dikkat et. Doktoruna danış o zaman korse vs tak hem daha cok yeni doktorun tak diyeceğini sanmıyorum. Şimdilik yan dönememen sadece dümdüz yatabilmen cok normal. 1 haftaya düzelir yatmaların kalkmaların
Brcnyilmzbysl YigitEfeninAnnesii ya çok teşekkür ederim ben mi acaba dönemiyorum diyordum birşey var diye endişendim yarın kontrolüm var aslında orada da doktoruma sorucaktım ama bizzat yaşayan bizlerin tecrübeside yetiyor bazen
MihraTas Brcnyilmzbysl Biraz sabredin kendinizi sağa sola dönmek için zorlarsanız ve bu kadar kısa sürede korse takarsanız canınız çok acır. Fırsat buldukça yürüyün ve sürekli su tüketin daha çabuk toparlanırsınız. Benim doktorum 40 kontrolünde korse takmana hiç gerek yok demişti 2 ay oldu bende takmadım. Göbeğim yok bu yüzden korseyi aramıyorum. Sizde doktorunuz ne derse onu yapın. Geçmiş olsun 😊
Brcnyilmzbysl MihraTas zorlamaya çalıştım ama olmadı bende vazgeçtim :) ama iyi yapmışım dediğinize göre yarında doktoruma sorucam hem yan dönemeyi hemde korseyi o zaman. Sürekli sırt üstü yatınca zorlanıyorum yataktan kalkarken çocuğa gece kalkmak zorundayım çünkü çok zorlanıyorum sırt üstü yatıyorken kalkmaktan
MihraTas Brcnyilmzbysl Tam dönemesenizde dirseğinizle yataktan destek alarak yavaş yavaş kalkabilirsiniz ben öyle yapmıştım bir süre
Svdnr Brcnyilmzbysl canim 3. Gunden zorlama kendini bana bu gun tam 9 gun oldu 6. Gunden itibaren daha yavas yavas donuyorum ayaga kalk yuru ve korse hemen takma doktora kontrole gidince o bakip soyluyo sana
Brcnyilmzbysl Svdnr yarın kontrolüm var söyler herhalde doktorum, kontrolde sadece kesi yerinemi bakıyorlar peki
ikimelekannesiiiii Brcnyilmzbysl ben 1 hafta korkudan donememistim🤣 daha dikislerin taze cok zorlama derim soyle bir hafta 10 gun fln gecsin donmeyi denersin canim hayirli ugurlu olsun allahim saglikli uzun omurler versin
ALAAZZZ Brcnyilmzbysl yan dönmek benim için ölüm gibi bişeydi karnımı destekleyip dönebiliyorsun altına da destek koyuyordum. 5. Gün doktor kontrolünde doktorum korse takabilirsin dedi çok sıkmadan taktım ondan sonra yavaş yavaş rahatladım.
Brcnyilmzbysl ALAAZZZ deniyorum fakat çok zorlanıyorum bırakıyorum destek olsa bile sanki hiç dönemicekmişim gibi birazdaha zaman geçmesini bekleyip sonra denicem tekrar yarında doktor randevum var bir de ona sorucam bakalım