Nil2736 Noname21 kimse keyfi hanım ismi koymaz. Mutlaka baskı vardır. Ha keyfi hanım koycaksa ben o kişinin kafa yapısına 😀😀😀 Oğlu olursada Allag aşkına Bey koysn assdfdgagabaanamab
Nil2736 Asyaayaz1 evet kesinlikle.. Her adımda her harekette özellkle konu evlatsa ileriyi düşünmek zorundayız. Onlar sadece senin benim evladım deil bizim geleceğimiz her biri.. ruh sağlığı bozuk zedelenmiş bir insandan ne beklersin ki ileriyi düşünmeden yapılan her harekette
Asyaayaz1 bikerem evet orası ayrı bir konu ama en azından dalga geçebilicekleri yada onları etkileyecek bir isim değil 🙏
Hilam bikerem sırf daha koymadan kulp taktılar diye çok istediğim halde duru isminden vazgeçtim takan her türlü takıyor da hanım da konulmaz be
Nil2736 Noname21 okan baylgnde istanbul koymuştu sanırsam demi. O da deişk. Belki ondan özendi koydu. Ama hakkaten istanbulda nedir hacı Düşünsene müşteri hiz. Çalışıoran istanbul bey mi hanımmı dicen asddhaagga gerçi ona kadar epey millet dalga geçicek zaten
Mekselinda00 Hanımın yanına hanımcık olur 😂😂 daha başlasa birşey olmaz şöyle isimleri duydukça o çocuklara üzülüyorum eminim asla koyulmasını istemezdi o ismin.
3melekannesiiii Arkadaşlar ben stajımı devlet hastanesinin yatış çıkış servisinde yapmıştım. Ne isimler gördüm ne isimler.. Üsküdar mı dersin, sünger mi dersin, fiyat mı dersin. Bunlar nasıl ne amaçla konulmuş diye şok yaşıyordum 😄
Deletedmom_58 3melekannesiiii Allah akıl fikir dagitirken bunlar şemsiye tutmuş üsküdar sünger fiyat nedir yaa
Nil2736 3melekannesiiii sünger bobtan şaaaaapmış herhalde nasddagaga Fikirsiz akılsızlar..başka bişe diil yani.. ahmaklıktan başka bişe diil.insan evladından nefrt bile etse böyle saçma isimler nedir abi ya
Eylulunannesiiii 3melekannesiiii bende laborantım evlenmeden önce çalışma hayatımdayken bende sizin gibi ne isimler gördüm. Hiç aklımdan çıkmayan bi tanesi vardı kadının ismi şeyime soyismi gündoğdu. şeyime gündoğdu 😀 şoka girmiştim
Deletedmom_58 Nil2736 bebeğimin cinsiyetini erkek dedikleri zaman eşim babamın ismini koyalım dedi benim babam ne güne duruyo dedim koyacaksak onun ismini de koyalım o zaman dedim ne alaka dedi çok alaka seninki dede de benim ki değil mi dedim vazgeçti ama kız oldu 😅😅
Nil2736 Deletedmom_58 ohhh iyi demişsin. İşte bunu diyemeyen ezik kekonurlar kocalarına veriolar tüm ipleri sonra dedesinin dedesinin ismini koyuyolar saçma sapan. Geçenlerde kocasına hayır diyemeyen evcilik oynayan bi abla kızına kadife koyacaktı assdsfafaga eşşek ismi gibi yani hayvan ismi gibi asdfsgagaga naptı koydumu Yazık o bebek ahh ahh
Nil2736 Deletedmom_58 kesinlikle katılıyorum. Hadi kocada akıl yok kadınlarda akılsız. Laf geçiremiyorlar sanki kocaları ebeveynleri gibi
3melekannesiiii Nil2736 Üsküdar çok yaşlı bi teyzeydi hatırlıyorum. Üsküdar teyze 😂 Yanımdaki şefim de yok ben de Kadıköy demişti 😂😂
Deletedmom_58 Nil2736 gerçekten bebeğinin annesi olarak söz geçiremiyor isen kendine değerin olsun ki bebeğinin değerini koruyasın dimi?Kadife ne yaa kumaş mı bu Allah akıl fikir versin
sessizizleyici Nil2736 bizim komşumuzun kızının adı kadifeydi gerçekk sonra değiştirdi ismini ama hala kadife diyolar mahallede pöff
Deletedmom_58 Nil2736 kendilerinden çok kocalarına değer verirlerse olacağı bu söz geciremiyor ise sorun onda kocasından daha çok
Nil2736 Eylulunannesiiii uhavahajanan şeyime gündoğdu Uhagafamsgajsmsbsbahshsushsjsha Çok iyi bu isim yaaa bayıldm 😀😂
Nil2736 Deletedmom_58 işte kendine değer vermeyen sevmeyen özsaygısı olmayan, evliliği evcilik sanan.. eş olmaktan çok gelin adı altında hizmetçilik yapan ezik kendini geliştirmemiş insanlar yaşıo ne yaşıosa böyle..buldukları adamlarda zaten kendi gibi.. öyle körler sağırlar birbirini ağırlar 😀😂 olan çocuklara oluyor