Edanurkkeless ikiprensannesii2 güveç 😂 bizim oralar da genelde ramaxanlar da misafir sofrasının vazgeçilmezidir güveç pilav salata çorba cacık
ikiprensannesii2 Ahmet_22 çorbayı değiştirip bu menüyüde yapabilirim. Bamya hiç damak tadımıza uymuyor 🫣
ikiprensannesii2 Nohutannesi Yetiştiremeyecek gibi olursam kayınvalidemi çağırabilirim bebelere bakması için. Yıllar sonra tekrar gelecek güzel bir şeylwr yapmak istiyorum 😊
Nohutannesi ikiprensannesii2 ne yapsanız güzel olur. Niyetiniz güzel bir kere🥰afiyet olsun şimdiden 🙏🏻
NurY ikiprensannesii2 karnıyarık olabilir yanına güzel bir Princ pilavi , cacık olur , biraz zeytinyağli sarma olabilir yada içli köfte efsane olur 🙏 yanına salata da yap mezelerde yapabilirsin bide turşu olsun sofrada
eymenzeynep ikiprensannesii2 mercimek çorbası,pirinç pilavı,İzmir köfte, salata,cacık,ortaya börek ve dolma
Sarelinagis ikiprensannesii2 Yayla çorbası Pirinç pilavı Orman kebabı Patlıcanlı yoğurtlu meze Yaprak sarması Şakşuka Tatlı olarak güzel bir baklava yanına Maraş usulü dondurma Birde börek ben olsam böyle bir menü hazırlardim 😊