R_y_M Bugün süt alıp hem yoğurt hem de lor peyniri yaptım oğluma fakat elimde peynir altı suyu kaldı bunu nasıl değerlendirebilirim ? Dökmedim
Acemiiiii R_y_M canım buzlukta 3 ay duruyor. Tüm çorbalarına hatta kendi çorbalarınıza bile koyabilirsin. Muhallebilerini su yerine onunla yapabilirsin. Su yerine koyacağın her gıda için kullanabilirsin valla ben ilk zamanlar karışım kahvaltısına bile koyuyordum pişirmeden. İnanışmaz proteinli. Protein tozlarının ham maddesi. Bardağa doldurup içebilirsiniz bile eşinle.
Aybukealtintas R_y_M coksa buzlukta muhafaza edebilirsiniz, azsa yanlıs hatırlamıyorsam 1 hafta kadar buzdolabında kalabiliyor, corba lara, omlet e, muhallebi ye herseye ekleyebilirsiniz çok çok faydalı
Zeynomm R_y_M omletlerine corbalarina kahvaltilarina pankeklere kullanabilirsinz buzlukta 3 ay muhafaza edilir die okumustum ama yinede siz emin olmak icin bi bakin istersiniz bu arada cok faydali bir besin😊
Matf94 Peynir altı suyunu çorbalarına katıyordum ben çok faydalı 🙋♀️ 2 su bardağı su ise mesela 2-3 küp peynir altı suyu atıyordum halende yaparım
R_y_M Ecelila sütçü den süt aldım onu iyice kaynattım tam kaynadığın da sütün kesilmesi için limon sıktım limon kesermiş sütü sonra suyunu süzdüm biraz bekledim dolaba koydum suyunu da ayırıp dolaba koydum Canım
Bebeminnie R_y_M bebeğine yaptığn her şeye su yerine onu katabilirsin. Peynirden daha faydalı suyu, daha çok protein içeriyor
R_y_M Bebeminnie hımm anladım teşekkürler deneyeyim yarin hemen bebe büskivisinş fe onunla ıslanabiliriz dimi