Mysons Kızlar eşimin iphone u çalındı. Icloud dan bakıyoruz ama telefon kapalı olduğu için konumda göstermiyor. Btk dan da telefonun imeisini çalıntı yaptık ama başka yapabileceğimiz bir şey var mı bulmak için bilen var mi
Burcusenkoc Mysons canım maalesef ki hic bisey yapılamıyor ablamın da çalındı iphone bul açıktı sonra telefonu açtılar haritan nerde oldugu göründü polise gittik ama yine de hic bir işlem yapılmadı savcılık kararı olmadan ev arayamıyoruz dediler
efeninannesi06_ Mysons benim doşmuştayken cebimden çaldılar şerefsizlr Allah belalarn versin btk dan çalıntı yaptırdım 3 yıl olacak ses yok
Grlnl Mysons 1 hafta önce telefonumu kaybettim. Allahtan gratis de unutmuşum. Netim yoktu kapalı olduğu için bizde bulamadık. Gece aklıma geldi orda olabileceği. Geçmiş olsun bu zamanda yeni bi şey almak aşırı zor. Cana geleceğine mala gelsin demekten başka
anataraf1leoparbenim Yok maalesef benim iPhone 13 üm böylelikle evime gelen bi misafir tarafından çalındı ve kapalı olduğunda iPhone mi bul da çalışmıyor
Gecenaz anataraf1leoparbenim kapali olsada konumunu gostermiyor mu ya ne anlami var o zmaan iphone bulun
anataraf1leoparbenim Babybus_ 13 tü kuzum eşimin 11 pro suna taktım demiştim hattı🙂eşim kıyamadı olaylar farklı gelişti o çalıntı konusunda
OptimusPrime Mysons Başka bir iPhone telefondan, iCloud aç şifreni gir o telefonun. Telefonu kilitle. Kendi numarani yaz sadece o numaraya arasın. Üzerinde de telefonumu çaldın,adresin elimde ara beni yoldayım yazın.
Mysons OptimusPrime başka bir iphonedan değil ama internetten icloud a girip bakıyorduk bugün teli açtılar hatta konumu gördük sorma kapandı sonra da tekrar icloud a girince aygıt bulunamadı diyor nasil yaptılarsa telefondan icloud kimliğini kaldırdılar galiba
anataraf1leoparbenim Yagmuurr altınlarımla almıştım çok üzülüyorum çalanı da biliyoruz eşim sus diyor
sarilokumumm Mysons seneler önce arkadaşımın ıphone u çalınmıştı polise gitti bulunamayacak gözüyle bakıyordu sonrasında bi arkadaşı çalmış çalındıktan 2 gün sonra bi hattan sinyal vermiş telefonu satmış sanırım bulmuşlardı yani yeni hat takınca sinyal vermişti polis bulur gibime geliyor
Mysons sarilokumumm polis ve savcılığa verildi canimm hatta telefonun imei numarasını da çalıntı olarak belirttik yani telefon hiçbir işlerine yaramayacak ama savcılık üzerine düşerse inşallah takipten çıkar
anataraf1leoparbenim Mysons işin kötüsü iPhone mi bul olsun çalındı sı vs her zaman çalışmıyor biz bulana kadar satmaya kalkmış alan kişi teli aldığımız bayideki adam aradı eşimi çünkü özel kılıf yaptırmıştık benim adım yazıyordu ama desenli olunca çalan salak akıl edememiş öyle satmaya çalışınca tesadüfen de aldığım yere satmaya çalışınca elinde kaldı ulaşabileceği çoğu telefon bayisine çalıntı olduğunu ama çalanın akraba olduğu için bildirmediğimizi ama kesinlikle almamaları gerektiğini söyledik bakalım
RainOverMe anataraf1leoparbenim kamera kaydı yok mu arayıp soyleyın. Vermezsen sıkayet ederım kımse duymadan ver herkes duyar kamera kaydın var su dukkana gıtmıssın vs vs dıyın. Bı mal kuzenım amcamın esının telını calmıstı bır ıkı taksıdını yenı odemıslerdı sonra amca kızı arayıp demıs ama sattıgı ıcın gıttı tel sonra gerı alabıldı mı bıomıyrm. Itıraf ettırdı tabı. Evden calmıs aynı sızınkı gıbı hatta sessıze almıs mubarek evde ara ara bulamamıslr tel calıyor ama ses yokmus sonra kapatmıs merkeze gıdınce satmıs. Yapan neyınız oluyordu akraba olarak
Mysons anataraf1leoparbenim bugün iphone u Buldan uyarı geldi baktık sonra tekrar kapattılar teli. Sonrada icloud hesabini nasil yaptılarsa sildiler galiba çünkü girince aygıt yok diyor
Tuba_engn anataraf1leoparbenim Allah Aşkına Akrabam telimi çalacak 🤣 Bide susacağım. Hem ona daha fazlası için ön ayak oluyorsunuz maalesef. Bilim susmak ne bileyim çok garip geliyor bana.
Trkn-6 AnnaKurt çalarlar 30 milyar lik telefon herşey çalan onu da çalar yeterki para etsin ama çalınan geri gelmez
anataraf1leoparbenim RainOverMe canım zaten eltim di çalan kaynım la boşanma aşamasındalar kaynım da ben parasını vereyim bunu bildiğinizi ona söylemeyin davada koz olarak kullanalım dedi bizde onayladık
anataraf1leoparbenim Babybus_ yok almadım ben eşimin telefonunu kullanıyorum artık çalan kim olduğunu biliyoruz zaten kaynım taksit taksit ödeme yapıyor eşime onlarda boşanma aşamasında olduğu için koz olarak kullanacakmış sonra eşim alacak kendisine