Norveckizi hilalhanim Vajinal ultrason yani alttan muayene ile mi bakiyorlar dikisliyiz ya hani acımıyor mu . Spekulumla girecekse o zaman cinsel ilişki niye yasak mesel. Spekulum da dikişi zorluyor ki
eserekli_kiz11 Norveckizi sadece 4. Gun kontrle gttim dgerlerine gtmedim doktorum o günlerde cagirdgi için biliyorum
hilalhanim Norveckizi 3.gün alttan tampon kalmış mı diye kontrol dikiş kontrol 40.gün üstten rahim iç kısım nasıl diye
0706almila Norveckizi 1 haftalıkken kontrol etti parmağınla dikişlerime falan baktı hiç acımadı üstende baktı rahime gayet toparlanmış demişti
Norveckizi Balkupum2505 vajina içerisine herhangi bir cihazla girildi mi Spekulum kamera Vajinal ultrason yani
Norveckizi 0706almila parmağıyla nasıl canım Vajinal ultrasonla bakilmiyor mu ? Parmağı içeri mi soktu tam anlamadım🙏
0706almila Norveckizi evet parmağını içine soktu dikişlere falan baktı sonra normal ultrasonla karnımdan baktı canım
sarmaliklahana Norveckizi 10.gün gel dedi korkumdan gitmedim dikişleirm düşünce 28.gün gititm 🤭😬 herşey gayet iyi dediler alttan muayene ultrason görüntüsü baktılar.
Mistikestik Norveckizi ben hiç gitmedim gidemedim oğlum kolikti şu an 5 ay oldu doğum yapalı bir şey olsa olurdu herhalde dimi şimdiye kadar