Kubramirac_23 BKM18 benimde 2950 doğdu 3 aylıkken kusmaya başladı yendiğini çıkardı ve kilo alimı azaldı malesef
Denizanasi92 Kubramirac_23 bizim de aynı ilk 3 ay çok iyiydi geçen Aydan beri çok az bacaklarından bile belli zayıflığı. Bazen meme çok emiyor bazen emmek istemiyor bizim doktor sanırım ek gıda baslatıcak bu ay
Kubramirac_23 Denizanasi92 Denizanasi92 evet gören çok zayıf niye bakamamışsın diyor insan üzülüyor malesef
Kubramirac_23 Asiyyrr E 500 gr alması bile bu aylarda normal ama bizimkisi 300 gr bile almadı malesef şuan tam 4 ay 27 günlük 6800
Kubramirac_23 catgirlmoms doktoru kilo alımının az olduğunu söyledi ama bi öneride bulanmadı malesef benimde aklımatakılan o oldu
Mirayasel42 Kubramirac_23 bizimde aynı 3 ay çok iyi aldı 4. Ayda 400 bu ayda 250 ve suan bizimde 6500 oldu düşüyor kilo alımı mamayı içmiyor emmek istemiyor
Kendineanne Kubramirac_23 sadece anne sütü mü alıyor? Havalar sıcak bebekler hareketleniyor haliyle dikkati dağılıyor daha çok enerji harcıyorlar normal kilo alımının yavaş olması ah vah edecek bir zayıflığı olduğunu düşünmüyorum açıkçası doktorunuza danışın siz de sütünüzün kalitesini arttıracak şeyler tüketin eğer anne sütü alıyorsa.
amayinedeiyiilerledim gizmozan post çok eskiymiş bir an pos sahibine yorum yazacaktım 😅 Bebeğiniz 5 aylıksa doğum kilosunu 2 ile çarpın. Şu anki kilosunu veriyorsa aldığı kilo normaldir 🤗
gizmozan amayinedeiyiilerledim peki ya beslenme işini ne yapacağım. Hala ne meme emiyor, ne mama alıyor.
amayinedeiyiilerledim gizmozan biberon alıyorsa sütünüzü sağıp vermeyi deneyin. Önüne küçük parçalar koyup ağzına götürmesine teşvik edin. Sizde arada yiyin sizden görüp taklit edecektir. Zorlamayın. Çok uzun süren bi iştahsızlık varsa doktora görünmekte fayda var