Zeyneppp3 Hanımlar prima premium care 3 numara 184 lü kaç adet stok yapılmalı çocuğuna göre değişir ama ortalama olarak kaç tane gider
ikikalpbiranne Zeyneppp3 valla benim bebeğim şu an 7 kilo internetten aldım 184 tanesi 150 ye geldi. Kutu gelince çokmuş dedim. Ben günde en fazla üç tane değiştiriyorum.
Emsa Stok yapma cunku degisiyor 3 numara iki uc ay fln sabit kaliyor ama bebege gore degisir bence stok yapma ayina gire al kilosuna göre
Zeyneppp3 Emsa migros sanal markette indirim varda 2 alana tanesi 135 e denk geliyo ondan alsammı dedim
Zumraderya Zeyneppp3 kacli paketler? aylık 200e yakın bez gidiyor benim hesabıma göre ama güvendigin bir markayi stok yap yani bebek sevdiyse yoksa benim gibi bez elinde patlar pişik yaptı Molfix daha elimde açılmamış paket var
Erdem34 ikikalpbiranne 3 tane mi değiştiriyosunuz? Sorun bende mi ya bebeğim daha 1buçuk aylık ama dünyanın bez parasını ödedik. En son 2 numara 88liden 3 paket aldım. Şuan son paketi açıcaz
Minahanzade Zeyneppp3 ikikalpbiranne ne kadar az ne gğzel bizim 7 yi buluyo hiç yememesine rağmen Zeyneppp3 aynı bezi kullanıyoruz ikinci ayından beri 3 numara kullanıyoruz 7 aylık olduk hala 3 numara 🤪
Minahanzade Zeyneppp3 ikikalpbiranne ne kadar az ne gğzel bizim 7 yi buluyo hiç yememesine rağmen Zeyneppp3 aynı bezi kullanıyoruz ikinci ayından beri 3 numara kullanıyoruz 7 aylık olduk hala 3 numara 🤪
Muhkub2016 1 buçuk aydr 3 numara kullnıyorum 30 lu bez 5 6 gunde bitiyor. Madem indirim var 2 tane al içinde baya varmış. Numara değişmi bebeğim kilo hızına göre değişiyor. Çok fazla alma elinde klmasın 2 paket anca gider bnce
Asyaglck Erdem34 bende bebeğim 1 bucuk aylıkken dünyanın bezini değiştiriyordum da büyüdükçe düzene giriyor kızım 6 aylık günde 3 tane olmasa da 3 çok az pişik olmasın diye bile altını açmaya özen gösteriyorum havalar cok sıcak malum ilk aylardaki kadar bez gitmiyor
Zeliha66 Zeyneppp3 stok yaptik 4paket aldik ve sadece 1paketini kullanabildik 3ü kaldı baskasına hediye ettim
Nur_1234 3 aylık bebeğim 1 adet 184 lü kullandım ama bende cesaret edip fazla alamıyorum kalıyor.Stok yapma derim ama tabi bebeğinin kilosuna da bağlı.bebeğim 7 kilo ben cesaret edemiyorum fazla almaya
Egecim Zeyneppp3 hiç stok yapmadım iyikide yapmamışım. 3 numara sanırım 1 ay kullanabildik oda 3 paket miniesti
HanDerin Zeyneppp3 ben doğmadan önce stokladım☺️ Geçen ay 2 numara kaldı elimde biraz da açılmış vardı letgodan aynı paraya sattım 😂 kilo alımına göre değişiyor bebek ufak olunca ve yaz ayı olduğu için sık sık değiştiriyorum ben