gibicibicis Tugce yarısı bende var memnunum güvenilir sayfa sadece renkli tül gecelikleri göründüğü gibi değil https://ty.gl/h7zp2gk8ri
bebisimmm1 Hanımlar kirmizi bir gecelik bakiyorken posta denk geldim. Memnun kaldiginiz marka model linki rica edecegim ☺️
zeynep91 Tugce valla o kadar post açıyoruz yardımcı olmaları için birkaç yorum sayılı kişilerden şimdi sana bi sürü yorum link gelir bacım iyiki açtın postu iyi eğlenceler 😂😂
Tugce zeynep91 Kız iyi bir şey mi dedin, kötü mü hiç anlamadım😅 dur şimdi bu durumlarda ne diyorduk? Sağlık için doktor var ama kaynana herkeste var. Ay pardon koca herkeste var
Samsunluanne55 Ben link veremiyorum trendyoldan kocam istediğini beğenip alıyor linçleyebilirsiniz bni de 😂
Tugce Samsunluanne55 kolaylık sağlıyormuş da trendyolda öne çıkan dedo markasının mankenleri fazla iyi 🙈 sezaryen göbeğim buna darılırdı 😂😂
Samsunluanne55 Tugce zaten urun gelince aldigi urun mankendeki gibi olmayinca biraz uzuluyor 😂 bn napim bn yeni dogum yaptim mankendekiler yapmamis 😂