Okuna denizyildizi__ çok kolay olmuyor giymek 😂açtığımda yanlış ürün sandım minnacık giydikçe uzuyor 😅ama vücudu çok güzel sarıyor ve sexsi duruyor
Deletedmom5284 ZHE hiç dikkat etmedim ama gizlidir muhtemelen, bazen üstünde yazıyor gecelik diye ama fantezi yazdığını hiç görmedim
ktnzehra49 BuluttBey ayıcıklı bi pijama takımı almıştım çok beğenerek eşim bunu çocuğumuz olunca ona alırsın kendine daha güzel şeyler al demişti 😂😂😂 o geldi gece gece aklıma şimdi ise 2 çocukla nerdeyse gündüz yemek kokan kıyafetlerle girip uyuyacam 😂😂😂
Tugce Deletedmom5284 🔥 peluş pijamalardan sonra çok mu radikal acaba?😂 ilkinin yakası kötü duruyor mu bisiklet yaka oluşu hariç harika bir şey
Deletedmom5284 Tugce yok yaa fantezi giyimde yakaya makaya bakma zaten mındar oluyor ilişki sırasında adamın gözüde yakada olmuyor 😁😁
BuluttBey ktnzehra49 adagsg ne kadar da açık sözlü eşiniz 😅 ben artık yatağa girsem de uyuyamıyorum sabah tekrar 2 çocuğun sorumluları aklıma gelince uykum kaçıyor 🙂
ktnzehra49 BuluttBey öyledir kendisi içinde pek tutmaz direk diline gelir herşey 😂😂 ben o korkuyla uyuyup rüyamda gece ve sabahın fragmanlarıyla uyanıyorum artık bünye her ne kadar zorlansada alıştı 😂😂
BuluttBey ktnzehra49 alışmasak ne çare 😅 neyse bugünlerde geçer büyüdüklerinde gelin-damat çekiştirmesi de yaparız inşallah 😅