Yagmurr_y 2prematureannesi benim kızım şuan 6 aylık. Doktorumuza geçen ay ki kontrolümüzde sormuştum. Denize girebilir ama havuza 2 yaşına kadar önermiyorum dedi bide mustela 50faktör güneş kremi sür mutlaka dedi
ikikizannesi 2prematureannesi denizin hicbir zarari yok aksine faydalidir koltuk altina kadar sokabilirsin hatta sacina fln sur deniz suyu sifadir enfeksiyon barindirmaz mikrop olmaz denizde deniz analarina dikkat edin bazi baliklar isiriyor dikkat edin gunes koruyucu surun yuzune surmeyin gozlerini yakar basinada sapka tamamdir kucucuk bebek dursa en fazla 15 dk durur
2prematureannesi ikikizannesi yani zaten deneme yapmak için istiyorum özellikle de çünkü büyük oğlum çok seviyor suyu ve denizi küçüğünde ne tepki verecek onu görmek istiyorum
Canncan 2prematureannesi doktorumuza sormustuk bizde aylik kontrolde alti ayliktan once onermiyorum ben enfeksiyona acik oluyorlar ama yine siz bilirsiniz demisti
serebro 2prematureannesi 6 ay öncesi önerilmiyor. Ben 4 aylıkken götürdüğümde hiç sokmadim sadece biraz ayaklarını islatmistim kıyıda onun dışında hep gölgede pusetteydi
Deletedmom5284 Girebilir kafasını sokmadan ve çıkar çıkmaz içme suyuyla durulayın ellerini ağzına sokmasın mikrop kapmaz 5 aylık olana kadar kızım çok girdi denize dikkat edince hiç bişey olmuyor