2prematureannesi Kızlar 5 ay 11 günlük bebeğim Pazar günü ailecek denize gideceğiz annemlerle günü birlik bebeğimle denize girsek bişey olur mu acaba büyük oğlumda 2 yaşından sonra gitmiştik bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler 😊
Poyrazinorhaninannesi33 2prematureannesi yine de dikkat edin biz gittik 7 ayligiz bu arada çok sevdi denizi çıkmak istemedi ama bir gün sonra hasta kaç gündür ateş düşmüyor antibiyotik kullanıyoruz canım. Ağzına su gitmemesine dikkat et yoksa çok seviyorlar suyu minikler
Sontvbukucu 2prematureannesi 6 ay sonrasi girebilir. 6 aya yakınsiniz doktorunuza sorup kisa süreli sokabilirsiniz onaylarsa. Gunes kremi de 6 ay oncesi surulmuyor yine onu da sorun surebilir miyiz diye .
PrensinAnnesi2021 2prematureannesi ben bebeğimi 5,5 aydan itibaren denize sokmustum. Mustela güneş kremi de sürdüm . Cok şükür bir sorun yaşamadım. Önemli olan temiz yerde denize sokmaya çalışmak .
2prematureannesi AntiSosyallKelebek sağol canım içim rahatladı çünkü büyük oğlumda tam bir Deniz aşığı olduğu için ikisiyle ilgilenmek zor olurdu
2prematureannesi Poyrazinorhaninannesi33 evet banyo yaptırırken benimki ikiside seviyor büyüğü girerken küçüğü ister illaki diye sormak istedim küçüğü sadece belden aşağı sokariz zaten
Cukulata 6 ay aşılarından önce önerilmiyor. Ayrıca güneş kremi de 6 aydan önce sürülmediği için ben geçen gittiğimde babanneye bıraktım öyle gittim. Yine de siz bilirsiniz. Ben sakıncalı buluyorum 😇
2prematureannesi Cukulata bende şüphede kaldım ama zaten güneşte tutmayız çünkü babamız ve dedemiz çocuklara karşı bu konuda çok hassas oldukları için zaten bebeği hafif ilikken sokar çıkarırım fazla bende tutmayı düşünmüyorum yani
2prematureannesi PrensinAnnesi2021 evet aynen öyle zaten küçüğünü fazla tutmayı düşünmüyorum suda tutmam yani fazla
tugbac 2prematureannesi 6 aydan önce önerilmiyor. Ben 3,5 aylık oğlumun ayaklarını soktum sadece, çığlığı bastı ya korktu ya da su soğuk geldi 😂😂
2prematureannesi tugbac olabilir doğrudur benimkiler de seviyor büyüğü çok seviyor denizi ama küçüğünü ilk kez göreceğiz bakalım ne tepki verecek
Ece__ 2prematureannesi ben bunu doktora sormuştum rotavirus aşılarını olduktan sonra denize rahatlıkla sokabilirsin demişti
ikikizannesi 2prematureannesi neden giremesin elbette denize girebilir her yil tatile gidiyorum cok gordum yabancilar kirki bile cikmamis bebekleri denize sokuyor havuz sakincali sadece ama denizden hicbir sorun olmaz merak etmeyin gunes gecmesin yeter
2prematureannesi ikikizannesi yok zaten en fazla yarım saat filan sokmayı düşünüyorum denize çocuğu oda korkup korkmadığını denemek için seversede hani biraz oynasın istiyorum belden aşağısıni sokucam sadece
Gulsahek Doktorum 1 yaş altı için bebeklere yasak dedi. Kızım 8 aylık ben sadece ayaklarını soktum enfeksiyon riski yüksek gerek yok bence :)
ikikizannesi 2prematureannesi denizin hicbir zarari yok aksine faydalidir koltuk altina kadar sokabilirsin hatta sacina fln sur deniz suyu sifadir enfeksiyon barindirmaz mikrop olmaz denizde deniz analarina dikkat edin bazi baliklar isiriyor dikkat edin gunes koruyucu surun yuzune surmeyin gozlerini yakar basinada sapka tamamdir kucucuk bebek dursa en fazla 15 dk durur