Elisaninannesi35 Sedaaksyy Ek gıda süreciniz nasıl gidiyor acaba ? Benim kızım eliyle herşeyi itiyor doktorumuz da zorlama iyice tiksinir hiç istemez dediği içinde zorlamiyorum devamlı memede 😐 Birde kuru ekmek yemeye bayılıyor
Sedaaksyy Elisaninannesi35 aynen bizimki de ekmek kemirmeye bayılıyor , sebzelerle aramız hiç iyi değil sadece havucu sevdi patates kabak hiç sevmedi , karıştırıp püre yaptım sevmedi , kaşık mama aldım öğle uykusundan önce onu yediriyorum tahıllı
Elisaninannesi35 Sedaaksyy patates havuç kabak bizde problem çıkarmadı , avakoda muz ve diğer tüm meyvelerde de problem yaşamadık lakin yumurta sarısını tek başına yiyemiyor 😐 Yumurtayı nasıl sevdirecegimi bilemiyorum
Sedaaksyy Elisaninannesi35 tabiki kilo sağlık demek degilki varsın zayıf olsunlar canları sağ olsun benim 5yasinda kızım var birde 15 kilo zayıflıktan kopuyor boyuda uzun 114 cm uzunluğunda iyice leylek gibi görünüyor bacakları sanki yok gibi çubuk kraker gibi , ama maşallah ne hasta olur ne birşey
Lilatmz Sedaaksyy benim 15.5 aylık oğlum aynı kiloda😂 bence kilosu normalin üstünde kendinizi strese sokmayın
Sedaaksyy Lilatmz işte arkadaşlarda demiş ya artık bu aydan sonra 200 gr filan alıyor diye bir kaç kez hasta olunca da veriyorlar zaten yürümeye filan emeklemeye başlarsa hiç almaz bizimde üstüne çok koymaz artık yaşına kadar anladığım kadarıyla
oglumubeklerken Sedaaksyy benim oğlum 5.aydan 6.aya kadar sadece 240 gram almıştı doktorumuz gayet sağlıklı bir gelişim gösterdiğini söylemişti. Yani doğum kilosu önemli biraz da. Artık bu aylarda 1 kg 900 gramları görmek çok zor bence. Mesela benim oğlum 7 aylık olmak üzere aşırı hareketli yani ayda 1 kg hayatta almaz gibi geliyor bana.
Azramina Sedaaksyy benim kızımda 6. Ayda 9.3 dü 7. Ayda 10 kğ olmuş .ama boyu 72 cm kilolu durmuyor . İştahı da eskisi gibi yok . Bu Aydan sonra çok almaz zaten .