Bucuruk85 Kızlar bebeğim 3,5 aylık mama ile besleniyor doktor su verme diyor ama çevrem mama ile beslenen bebek su verilmeli diyolar sizler veriyomusunuz
Gizemnl Bucuruk85 bence vermeyin. Bizim doktorumuz da mamayı suyla hazırlıyorsunuz, anne sütü alıyor su ihtiyacını karşılıyordur gerek yok vermeyin boşuna midesini doldurmayın demişti.
ElisAsk Bucuruk85 ben veriyordum daha 40 ı çikmadan ılık su vermeye basladım. Kışın veriyordum doktorada sordum verme kış zaten demesine rağmen vrdim. Şuan 8 aylk zaten biberonu veriyorum istediği kadar içiyor
Didemm91 Bucuruk85 benim bebeğim iki aylık olacak doktorumuz su ver dedi az veriyorum zaten ve ben de emziremiyorum bazen terliyor bazen kabızlık çekiyor verince rahatlıyor susuz bırakmak bana da mantıklı gelmiyor
Bucuruk85 Gizemnl benimki anne sütü slmıyor ama mamadan sonra mızmızlanıyor su verince mızmızı kesiliyor ama
Gyed Bucuruk85 bu doktorlar da iyice şaşırdılar benim kızım da 3.5 aylık gün de 3 defa mama aliyor ben veriyorum hemde bol bol veriyorum doktorum havalar sıcak ver dedi dudakları kup kuru oluyor
Ejderhahavva Gyed benim doğduğu zamandan beri mama meme ilerledik ve mecburen yinde suyunu verdim günde 3 4 çay kaşığı kadar
Happymother Kafayı mı yemiş dr bu sıcaklrda nasıl mama ile beslenen çocuğq su verme der tabiki vermelisin
Mom090 Bucuruk85 ver yaaa hiç bir şey olmaz bizde 3,5 ayda suya başladık bu sıcaklarda içi yanıyor gariplerin su bu ya su ne yapabilirki biz 1 aydır içiriyoruz günde 4-5 kez teklif edin suyu dedi doktorumuz
Mom107 Bucuruk85 anne sütü alsa sadece evet ama mama alıyırsa malum havalarda sıcak verin su herkes kendi bebeğini iyi tanır gözlemlediğinizde bebek rahatlıyorsa istiyor demektir
Tugbaf Bucuruk85 kaç tane doktor değiştirdim ama benim oğlum hiç emesi beni mama aldığı için gittiğim doktorlar mama aldığı için su verebilirsin 2 yada 3 kaşık veriyorum hiç bir sorunda olmadı aksine mamadan ben yada on dakika sonra ışık veriyorum rahatlıyor
[silindi] Bucuruk85 ben veriyorum içmek istediği kadarını içiyor gerisini tükürüyor. İnanın suyu içerken içi yanmış gibi içiyor. Hiçbir şey suyun yerini tutamaz.
Rdk Bucuruk85 benim doktorumda verme dedi ama ben veriyorum hava zaten sıcak mama kalıntılarından dilinde pamukçuk oldu su verdim temizlendi
Aysgrle Benim oğlumda 29 günlük cok sütüm gelmiyo ama ilk meme sonra mama veriyorum arkasından 2-3 cay kaşığıyla su veriyorum vala nasıl içiyor sıcak havada