[silindi] Arkadaşlar iyi akşamlar bebeğim 6 aylık olucak inşallah 1 hafta sonra yanımızda sepet beşikde yatıyordu bugüne kadar ama artık küçük geliyor beşik dönmeye başladı dönemiyor ve uyanıyor odamız var ama cesaret edemiyorum ya kusarsa duymassam ben birde uykum biraz ağır ya sesini duymassam yanıma ayrı bir beşikde almak istemiyorum 3 tane beşik olucak evde ne yapmalıyım çok karmaşık duygulardayım bir fikir verin lütfen sizce ayırsammı odasını 🥺
Dln [silindi] odasindaki yatagi cok mi buyuk.odaniza alsaniz yatagi. Kizim 7 aylik ben ayirmayi dusunmuyrm.en azindan 1 yasini beklicem.
Nefes [silindi] kamerali telsizlerdrn al, benim de uykum çok ağır normalde davul çalsa duymam 2.ci ayından beri odasında yatıyor kizim oh dese duyuyorum 🤣
Mltmrzgr [silindi] oğlum 5 aylıktı ayırdığımda park yatağında yatıyor ben işe başlıcam diye ayırdım ayırdıktan 2 ay sonra işe başladım ağır olsa bile uykun o psikoloji ile inan çıt sesine bile uyanıyorsun hem Allah korusun kusarsa bile 6 aylık olmuş kendini kurtarabilir annesi için rahat olsun bir dene baktın olmuyor geri alırsın odana
TgcDvc [silindi] aynı sorunu ben yasadım 7. Ayında ayırdım oda bende rahat ettik.. dönmek istiyor besık küçük geliyo esim horluyo ona uyanıyo bi gece odasına yatırdım sabaha kadar uyanmadı megerse büyük ve sessiz ortam istiyomuş
[silindi] Dln altı yavru yataklı bazaya dönüşenlerden canım bizim yatağımız boyunda nerdeyse odamız çok büyük değil
[silindi] Nefes var canım şuan ama duymam gibi geliyor ya sanki normalde ev içinde kullanıyorum onu zaten gündüzleri
[silindi] Mltmrzgr canım bugün bir post gördğm burada 2 yaşında çocuk kusmuş uykusunda ölmüş ondan etkilendim de biraz
Anneolunca_g05 [silindi] canım mama süt yedikten sonra 1 saat sonra falan yatırırsan kusmazmış bir sitede görmüştüm birde telsizle duyarsın bence annesisin sennay dese duyarsın
[silindi] Anneolunca_g05 herkes öyle dedi canım bazen ben duyamıyorum ya eşim duyuyor malesef 🥺hala çocuk oldujtan sonra eşimin kapıda kaldığı günler oldu yani😂 odamız da hemen kapının karşısı yani komşuların zili duyuluyor ama uyuynca duymuyorum asla ne telefın ne kapı
Merve1705 [silindi] ne kadar erken o kadar iyi dşyerekyen bebeğimi 4. Ayda odasına alıştırdım uykum felaket ağırdır bi telsiz ile sorun çözüldü inanın kısm sesi bile duyuluyor. Hiç zorlanmadı hemen alıştı odasına önceden günde Bi kaç kez vakit geçiriyorduk orada şu an 7 aylık oğlum çok rahat ettik ikimizde 💪 Size de tavsiye ederim 1 2 gece deneyin en azından
[silindi] Merve1705 deniycem inşallah ya ilk başta babasıyla odasında yatırırım bakalım sesini duyabilicekmiyim zaten odalarımız yan yana da telsizden daha iyi duyulur benim uykum ağır🙄😂
Minikkelebek [silindi] bi gece deneyin beşiğinde. Bu reflü yatakları oluyor ya eğimli onda yatırabilirsiniz kusma konusunda endişeniz varsa . Ben oyle yapmıştım hatta ilk defa 4 saat deliksiz uyumuştu 5 aylıkken😀 tabi şuan 15 aylık yanımda yatıyor. İkeanın karyolasını yatağa bitiştirdik.
[silindi] [silindi] canım kapıları açınca çokta güzel geliyo sesleri merak etme bende 8 aylıktı ayrıdığımda. Ayırdığımdan beri çok daha güzel uyuyo. Meğerse biz farkında olmadan çok bölüyomuşuz onun uykusunu Ama istersen 8. Ayı bekle. Sağına soluna dönebilsin yüzüstü sırt üstü kendisi nasıl isterse öyle uyuyabilceği hale gelsinki aklın kalmasın. Kameralı telsiz al. İlk başlarda açarsın öyle uyursunuz. Sonra sese alışınca kamerayı kapatrsın.
Farahzeynep 3.5 aylıkken ayırdım, yan odamızda, bizim odadaymış gibi duyuyorum. Uykuda uyanması azaldı, gece 1 kere uyanıyor. Bizim dönmemiz, horlama, alarm onların kaliteli uykusunu bölüyor. Benimki uyurken kusmuyor, normalde kusar. Onu fark ettim 2 aydır.
Emsa Farahzeynep bende daha icin uyurken kustugunu gormedim ama odayi ayirmak icin bebeklerin gece cok uyanmamalari lazim en fazla bife onun disinda cok zor oliyor bebegim sabahlari cok sık uyaniyor besiginde mi bisey var anlamadim baska yerde uyuyor birazda kokuma asis emerken hemen kendini birakiyor uyuyor yerine koyuyorum
Emsa [silindi] benim kizimn besigi yatak odamda kucuk besik almadim biraz daha buyurse cocuk odama hamak yaptircam belki de fikrim degisir ama bebegin besigi nirmal besikse yatak odana koy cunku benim uykum hafif ih dese uyanirim ama insna uykulu olinca baska odada agladiginda hemen kibirdayamiyor oyle kotu aglama değilde