Hnfdmn10 Merhaba hanımlar.Benim bebeğim 9 aylık kendi kendine bir şeyler söylüyor ama anlaşılmıyor ne dediği.Anne-baba-dede gibi kelimeler daha hiçç kurmadı.Sizin bebişler ne zaman söylemeye başladı,ilk ne dedi ? 😄
Duyulurum Hnfdmn10 nenne nenne nnennennen derken anneyi bulmuştu 9 aylıktı. Sonra baba geldi. Ama bunlar tabi babildama dedikleri şeyler. 12 aya daha bilinçliye dönmüştü
Neslihanbew Hnfdmn10 babıldama yapıyor de de ba bş eşim her ba ba deyişinde efendim diyip gözünün içine baka baka onun baba olduğunu anlattı işe yarıyor 😀 ve p kadar çok gel gel yaptık ki yavrumun ilk kelimesi gel oldu 11 aylık
prensesannesiiiiiiiii Hnfdmn10 bebeğim 5,5 aylıkken ilk baba dedi şuan 6 aylık dede, gel diyor elleriyle gel gel yapıyor 😊🥰
Hnfdmn10 Neslihanbew valla bi şeyler diyoda sanki birine bi şey anlatıyor gibi ama hiçç bir şey anlşılmıyor hece çıkartmıyor yani 😃
My_little_sunshine Hnfdmn10 Zeytin di.😀 Hala da çok sever zeytini gece yarısı aklına düşer zeytin diye tutturur.
Hnfdmn10 My_little_sunshine ahaha benim de ilk söylediğim şey tuzmuş hala da tuzlu yerim her şeyi vallahi 😃