FatmaKrbkl momcan rize ya da tarbzonda olması lazımdı, önü havuzlu evin içinden de dere geçiyor, tabi tabanda cam zemin falan var yani ☺️ şimdi galeriden baktım doğadakal bungalov evleriymiş rizede 🌷
momcan FatmaKrbkl oralar bizim için biraz uzak, yoksa çok istiyorum o taraflardan bir tur yapmak ama maalesef gidip gelmek bizim için 2 gün zaten. :(
Turunckafam momcan Tekirdağ / Kumbağ / sütlüce ilçesi bisanthe panaroma dağ evleri bungolov yazın çıkar zaten . İçeride kendinize ait ısıtmalı kuvetiniz . Önünde jakuziniz ve ortak kullanım alanı olan havuzu var bahçede . Ama zaten tüm gün jakuzide oturrup doğayı izlediğim için havuza gerek duymuyosun😌
momcan Turunckafam ortak kullanım derken başkalarıyla mı kullanılıyor? Ben daha çok beni kimsenin görmeyeceği taraftayım çünkü yüzme falan bilmiyorum öyle girip girip çıkayım mantığındayım.
momcan Umutsuzanne34 eşim esnaf dükkanı bırakıp gitme ihtimali çok az, o yüzden 2 günlük idare etmelik uzaklaşmalık istedim, öyle ev kiralayıp 1 haftalık falan kalmak zor bizim için.
Turunckafam Yorgunmom_ bungolovlar daha pahalı oluyor tabi normal otele göre amaa tam keyif yeri kocalarla 🥂 2gece 3 gün yada 3 gece 4 gün seçenekleri vardı biz 2 gece kaldık 3.geceyi onlar hediye vermişti 3 bin küsure geldi yemeği kahvaltısı süperdi zaten arayın fiyat için kampanyalar oluyordur böyle
Guneskiz48 momcan bizim ölüdeniz kidrakda 6 tane villamiz var geceliği temmuz ağustos için 2500 ile 3500 arası değişiyor galiba ama pek kolay kolay 2 günlük için kimse vermez mesela bizimkilerde minimum 5 gece için verebiliyoruz Eylül ekim gibi daha uygun bulabilirsiniz ve musaitlik durumu daha rahat olabilir
Turunckafam Semaab Tekirdağ’daysaniz hiç kaçırmayin sadace kahvaltı için bile gidebilirsiniz bizde bir arkadaş sayesinde o şekil keşfettik İstanbul’dan 🌿
prenses_we_prens_annesii Turunckafam yakın zamanda mı kaldınız bu ödeme ile birde no atarmısınız rica etsem özelden aramak istiyorum da