Mavilii Duyulurum benimki mantar gibi birsey değil canım. Daha farklı. Faydası olurmu olmaz mı bilmiyorum. Kullanıp kullanmamak arasında kaldım. O yüzden size sormak istedim.
Mavilii Gulsahek o kremin ismini de duymustum. Hatta içeriğinde apseye de kullanılır yazıyor ama faydası olur mu bilemedim.
Mavilii Selin1234 ben daha önce hiç kullanmadım pişik için ama aklımda bulunsun eğer olursa kullanırım bende
Turna-9 Mavilii sıcaktan arası piştiği zamanlar sürüyor her zaman değil. Aslında bulabilseniz Kolina diye bi krem var çay ağacı yağı var içinde hemen geçiriyor pişiği.
Mavilii Turna-9 canım benim bebegimin ki pişik değil. Apse çıkıyor poposunda. Sivilce gibi bisey. Ben o yüzden kullanmak istedim Ama o dediğin krem ona fayda edermi acaba
Selin1234 Mavilii ben iki günde bir kullanıyorum bez değiştirdim pişik oldu o zaman hergun kullandım bir hafta günde iki sefer
Turna-9 Mavilii çay ağacı yağı özlü olduğu için yara iyileştirme konusunda bire bir ben yüzüme kullanıyordum mükemmel bir krem. Ama sanırım piyasadan kaldırıldı artık bulamıyorum. Yine de araştırmakta fayda var bi bak istersen
Oznur_0708 Mavilii doktorumuz oğluma verdi mantar olduğundan dolayı 5 günden fazla kullanma sabah akşam demişti
Mavilii Turna-9 ilk defa duydum ismini. Ama Bi arastirirm. Eğer bulabilirsem alırım ondanda. Sonuçta bitkisel Bi krem sanırım. Belki daha iyi sonuç alırız bizde