Mavilii Zeynom03 sivilceden biraz daha büyük içi iltihap dolu oluyor. Krem kullaninca Bi kaç güne geciyor. Sonra tekrar çıkıyor. Değişik bisey. Bu yüzden doktor doktor geziyoruz . Bi çaresini bulamadik
Mavilii ofkelisirin poposunda apse çıkıyor. Onun için kullanacktim. AMA sanırım ona etki etmez. O yüzden kullanmadim
Mavilii theAna ya bilemedim ki şimdi. Denesem mi acaba kararsız kaldım. Ama doktor tavsiyesi olmadan da kullanmak pek içime sinmedi. En iyisi fucidine devam etmek. Yarın alcam eczaneden zaten. Sudocrem suan yok elimde daha doğrusu hiç kullanmadım daha önce. Apseye faydası olurmu bilemiyorum
Mavilii Beren1621 fazla kullanjnca zararlı oluyormuş ama. Siz Bi zararını görmediniz mi. Ben daha önce hiç kullanmadım. Çok kararsız kaldım içime sinmedi
Mavilii Ozgeruya zaten mantar tedavisinde kullanılan bir ilacmis. Ama ben acaba apseye de fayda edermi die düşündüm de sanırım etmez
Gulsahek Mavilii bactroban pomad tavye ederim. Eczaneci önermişti yara ve ileri derece pişiklerde işe yarıyor.
Mavilii Gulsahek o kremin ismini de duymustum. Hatta içeriğinde apseye de kullanılır yazıyor ama faydası olur mu bilemedim.
Duyulurum Mavilii bazı pişikler mantara çeviriyor, antibiyotik kullanımında özellikle. O zaman kullanılabilir. Zaten çok etkili bir defa kullanınca eğer doğru tedavi ise geciriyor ikinciye gerek kalmıyor. Bana da eczacı önermişti oğlumun pişiği için
Mavilii Duyulurum benimki mantar gibi birsey değil canım. Daha farklı. Faydası olurmu olmaz mı bilmiyorum. Kullanıp kullanmamak arasında kaldım. O yüzden size sormak istedim.
Giz3w Mavilii gecen gun yegenimde mantar vardi eczaciya danistim almak icin dr gormeden surmeyin icinde kortizon var demisti
Turna-9 Mavilii sıcaktan arası piştiği zamanlar sürüyor her zaman değil. Aslında bulabilseniz Kolina diye bi krem var çay ağacı yağı var içinde hemen geçiriyor pişiği.
Mavilii Selin1234 ben daha önce hiç kullanmadım pişik için ama aklımda bulunsun eğer olursa kullanırım bende