Ozge1200 Bebeğimin kulağını deldirmeyi çok istiyorum aile büyüklerine sordum 40 i çıktıktan sonra deldirdik falan dedi taze et çabuk iyileşiyor dedi ama bilmiyorum 3 aylık bebeğin kulağı delinir mi
Mirosunannesi Ozge1200 1 yaşını geçtikten sonra deldirdim ben yatarken falan rahatsız edebilir mi ki bilemedim çok küçükmüş siz bilirsiniz tabii 😊
Yldrm3105 Ozge1200 ben kendi bilincine vardığında deldirmeyi düşünüyorum. Küçücük çocuğa gerek yok bence aklı erdiğinde birlikte gider deldiririz 😊
SeninAnnenBirMelektiYavrm Ozge1200 hayır canım deldirme. Kıyafetlerini giyip çıkarırken takılıp kanıyor. Geç iyileşiyor. Birde erken deldirince kulak memesinde sarkma oluyor diyorlar. Yani cok küçük sırf görsellik için bebeğin canını yakmayın ❤️
Honeysudem Ozge1200 benım kızım 23 aylık yenı deldirdik bencede geç deldir şuan bile üst degiştirirken acıdı diyo kulagını gösteriyor
Yldrm3105 Ozge1200 Çoğu arkadaşim ve yakın çevremdekilerin kız çocukları kendi isteğiyle gidip deldirdi. Ve hiç problem yasamadilar. Kulağını cekistirme vs. Küçük bebekken kendi isteği dışında sırf süs amaçlı kulağın delinmesini uygun bulmuyorum. Kendi kararıyla istediği zaman deldirebilir. İsterse 18 yaşında deldirsin hiç problem değil 😄
eemhnds Honeysudem benim kızımda 22 aylık deldirmeye düşünüyorum deldirdilerse sonra hemen geçtiği yoksa ağrısı devam ediyormu farklı bir yan etkisi oldumu
1anne2cicek Ozge1200 eczanede 1 yas altı delinmiyor saglik kabininde 6 ay altı delinmiyor kuyumcu vs tavsiye etmem ben ilk kizimi tam 1 yasina girdu deldirdim küçük kizim henüz 7 aylık 1 yasina girsin onu da o aralikta deldirmeyi düşünüyorum
sedos23 Okula başlayana kadar beklemişler benim kulağım için ben deldirmedim düşünmüyorumda kendis isterse ilerde deldirsin
OncedenGurme Ozge1200 23 aylık, deldirmedim. Büyüyüp aklı erdiği zaman isterse beş tane deldirsin. Ama ben bu kadar küçükken bile isteye canını acıtamam görüntü için. Sonra okulda da küpe takacak, sağa sola takılacak, kıyafetine takılacak. Çok tehlikeli…
Bluesmommy Benim kulağımı da 6 aylık deldirmişler gümüş küpeyle birlikte kaynamış kulağım. Hastaneye götüp çıkarttırmak zorunda kalmışlar. O yüzden ben asla düşünmüyorum kızımın kulağını deldirmeyi. Kendi aklı erince isterse deldirir.
1anne2cicek Ozge1200 bence 1 yas tam zamani ne farkinda ne de değil hatta sadece delinirken agladi kızım 2 dk icinde uyuşturdular deldiler bitti karsida park vardi oraya götürdük değindiğini unuttu :-D
Esra_Deva Ozge1200 kızım 1 yaşında. Annem ve kayınvalide baskılarına rağmen Biz eşimle kıyamadık. Yani kulak deldirmek bana göre bir zorunluluk değil bunun için ağlatmak istemedik.
mrvklncc Ozge1200 her yerde mi aynı bilmiyorum ama benim olduğum yerde çok eczaneye sordum delmediler. 8aylıkken deldirmeyi düşünmüştüm bazı yerler yaşından sonra bazı yerler 5yaşından sonra deliyoruz dediler