sevgikelebegi İnceler misiniz yoksa bi çılgın ben miyim ben bakıyorum nasıl yapmış bişey varmı diye kontrol ediyorum
SeverusSnape sevgikelebegi kontrol etmeyen var midir? Yaptigi kakaya sevincten sarkilar soylemisligimiz var.🙈
Hafsaninannesii sevgikelebegi bakıyorum ben oda kurt var mi diye hemen pişik oluyor diye daha önce rota virüs geçirdi
Birkedibirbebekkkk sevgikelebegi bende inceliyorum zaten kaka diyip gecmemek lazim. Bircok sorunun ilk belirtisi kakada oluyor.☺️
Puffy sevgikelebegi kız kaka görünce benden mıtlusu yok incelemez olur muyum utanmasam sevinçten kaşıma gözüme sürcem kıçını yediğiminnn🥰🥰🥰
sevgikelebegi SeverusSnape 😄😄 bende öyle mırıldanıyorum benim oğlum kaka yapmış kaka yapmış 😄😄😄 manyağım galiba bilmiyorum
Zeynepilay sevgikelebegi yok yok değilsin hep aynıyız 😂 yapamadıkları zamanlar öyle zor geçiyor ki başımıza geleceği bildiğimizden şarkıda söyleriz beste de yaparız 😂😂 hayatımda bir bırta bir kaka ya bu denli sevineceksin deseler inanmazdim😅😅
NazliHilal sevgikelebegi kulak çöpüyle karıştırmışlığım bile var 😂 İki kızım da alerjik bebekti, kan var mı diye bakardım hep. Küçük 14 aylık oldu, hala her kakasına bakarım bir şey yutmuş mu vs diye
Rumeysaerva sevgikelebegi valla bende inceliyorum hatta dr a göstermek için resmini çekiyorum telefonum kaka resmi ile doldu😂😂😂
Haffuse S.çtigi gun bizim evde senlik havasi🤣😂 -Aha kaka yapti -ooo hadi gozumuz aydin Ben de kakayi telefonumum fenerini acar iyiiiiice komtrol ederim🤣 Kakasinda kan oluyor hep, kanin kesilmesini umud ederek icelerim hep…
Deletedmom_54 sevgikelebegi bende hep bakarım daha önce saç çıkmıştı 💩dan ondan önce de sürekli bakardım hatta dalga konusu oldum 💩 boncuk mu bulucan diye söyleyen de annem 🤦🏻♀️ Zerre umrumda değil her seferinde bakıyorum 2 gün 💩 yapmadı kıvrandı baya yaptığında sevinçten deliye dönmüştüm